Футбол. Чемпіонат України. Шахтар 3:1 Динамо (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Шахтар 3:1 Динамо (відео)

Герой зустрічі - Олександр Кучер

Вчора була неділя, вихідний день, а отже можна погуляти із коханою людиною, поїхати з друзями на шашлики чи просто поспати перед робочим тижнем. Ваш автор так і зробив і ледве не пропустив футбол, який можна назвати супер футболом.

Такі матчі в українському чемпіонату бувають не часто, приблизно раз в пів року.

Хто цікавиться футболом, той знає, що мова іде про протистояння двох грандів українського футболу, учасників цьогорічного групового турніру Ліги чемпіонів і просто сильних команд – київського Динамо та Шахтаря.

Вже два роки поспіль Динамо програє чемпіонат Шахтарю. Колись цю традицію треба міняти і на матч із основним конкурентом за золоті медалі команда Сьоміна їхала із прагненням взяти реванш.

Забігаючи на перед скажу, що реванш так і не відбувся, хоча поєдинок був цікавим, напруженим і до останнього тримав у напрузі вболівальників.

Розпочався поєдинок у повільному темпі. Помітно було, що команди побоюються одна одну. Поступово Шахтар, на правах господаря поля перехопив ініціативу і це одразу ж принесло свої плоди.

20 хвилина – Шахтар подає кутовий і Кучер вдало грає відкриваючи тим самим рахунок у зустрічі.

Господарі поля окрилені успіхом побігли забивати ще голи, але наткнулися на контратаку, яку вдало завершив Ярмоленко.

Також читайте:   Іспанське ель-класико переможця не виявило (відео)

До речі, це перший гол київської команди на Донбас-Арені.

Друга половина зустрічі проходила у такому ж руслі що і перша. Я би навіть сказав гра йшла до голу, а його вдалося забити гравцям донецького Шахтаря.

Йшла 62 хвилина, Шахтар подавав кутовий і знову таки Кучер за повної бездіяльності «динамівських» захисників забиває гол головою.

Динамо одразу ж побігло всією командою вперед, тренер киян робив заміни, але натомість Динамо отримало гол у свої ворота.

81 хвилина – чудовий за красою удар вдався Луїсу Адріано і питання про переможця поєдинку було знято остаточно. Здається мені, що у цьому епізоді помилився кіпер Динамо Коваль. Так далеко виходити він не мав права, але що – то є.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Шахтаря із рахунком 3-1, що дозволяє цій команді і на далі залишатися на чолі турнірної таблиці випереджаючи команду, яка йде другою Дніпро вже на шість залікових пунктів.

Зараз чемпіонат бере паузу у зв’язку із матчами збірної, тому наступний 9-й тур чемпіонату відбудеться вже аж 15 вересня.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у цьому поєдинку:

Фото: shahta.org.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*