Футбол. Ліга чемпіонів. ПСЖ 4:1 Динамо (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга чемпіонів. ПСЖ 4:1 Динамо (відео)

Динамо програє ПСЖ

Вчора у Європі був великий футбольний день. Справа у тому, що перші матчі проводилися у такому елітному змаганні як Ліга Чемпіонів. Вся Україна у цей день вболівала за київське Динамо, яке після багаторічної перерви вийшло у груповий етап цих змагань.

Дебютний поєдинок підопічні Сьоміна проводили на виїзді, а їхнім суперником була французька команда – ПСЖ, яка під час трансферного вікна досить таки вдало підсилилася.

Гри як такої не вийшло і французи не залишили каменя на камені від українського віце-чемпіона і досить таки легко перемогли із рахунком 4-1.

Старту Динамо у Лізі чемпіонів чекали із нетерпінням. Давненько київська команда там не грала, але явно не такого дебюту очікували фанати. Динамо повністю провалило гру і я навіть не знаю для чого взагалі вони виходили в цей турнір.

Розпочався поєдинок начебто спокійно, господарі поля атакували, але чогось надто небезпечного вони не створювали. І що ще кинулося в очі, що дуже слабо грав правий фланг київської оборони. Це бачив лише я? Де був тренер?

Як потім виявиться, саме через правий фланг і будуть всі атаки.

Хто бачив гру, той погодиться зі мною, що гра тривала до 19 хвилини. Саме тоді захисники Динамо сфолили на гравцю ПСЖ і Ібрагімович без проблем реалізував пенальті.

Також читайте:   Баварська машина переїздить Барселону + відео

Що називається, поїхали…

29 хвилина – кутовий, повна бездіяльність київського захисту, що робив Тайво? І вже 2-0 на користь господарів поля. Відзначився Сільва.

33 хвилина – знову кутовий, подача, захисники Динамо дивляться на ворони, а тим часом Апекс вдало пробиває злету.

Все, гру можна було завершувати.

Що ж Динамо? За перший тайм вони завдали один момент по воротах і то він був не влучним.

Другий тайм. Це гра ПСЖ від захисту, підготовка до матчу чемпіонату, а Динамо просто стояло. Ні захисту, ні флангів, ні швидких атак, нічого у нас не було.

Так, на 87 хвилині гол Велозу забив, але він був випадковим.

А крапку у зустрічі поставив Пасторе. Де був Сілва, яких мишей ловив Коваль.

Це просто жах та й годі….

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу ПСЖ із рахунком 4-1, що дозволяє цій команді очолити турнірну таблицю у цій групі.

В іншому поєдинку нашої групи Порту із рахунком 2-0 на виїзді переміг загребське Динамо.

Попереду у Динамо чергові матчі у Лізі чемпіонів, найближчий вже через два тижня із Динамо із Загреба. Ця гра відбудеться в Києві, але щось мені здається, що знову у нас будуть проблеми.

Криза триває…

Насамкінець, пропоную переглянути відео голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: uafan.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*