Футбол. Ліга чемпіонів. Шахтар 2:0 Норшеланд (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга чемпіонів. Шахтар 2:0 Норшеланд (відео)

Герой поєдинку

Вчора в Європі був знову великий футбольний день, ще 4 групи проводили свої поєдинки у найпрестижнішому змаганні з футболу під назвою – Ліга чемпіонів.

Вся Україна безперечно вболівала за чемпіона нашої країни – донецький Шахтар, який вдома приймав гостей із Данії команду Норшеланд.

Гра завершилася перемогою української команди із рахунком 2-0.

Після невдалого минулорічного сезону перед грою із чемпіоном Данії були деякі побоювання за результат. Так, Норшеланд вважали слабою командою, але ніхто достеменно не знав що це за команда і чим вона дихає.

Початок гри для гравців та вболівальників Шахтаря був нервовим. Гості вдало контролювали «шкіряного», а господарі нічого не могли зробити. Шахтар звик, що у чемпіонаті України вони володіють ініціативою, а тут прийшлося грати у відборі.

Моменти? Та їх практично не виникало ні біля одних, ні біля інших воріт.

А коли вже команди і вболівальники були думками на відпочинку відбувся гол. Хтось із гравців команди гостей помилився у центрі поля, пішла швидка контратака у виконанні «гірників», Адріано прострілив у штрафну і Мхітарян вдало пробив злету у проти хід кіперу данської команди.

Гол у роздягальню – це добре, але ще треба було розвинути свій успіх після перерви, бо 1-0 завжди слизький рахунок.

Також читайте:   Футбольний тоталізатор з Воробусом. Дано початок сьомому туру

У другому таймі на полі спостерігалася та ж гра що у першій 45-ти хвилинці. Норшеланд намагався максимально контролювати м’яч, а Шахтаря це нервувало, бо без м’яча вони не звикли грати.

Чи були моменти у гостей? Чесно сказати, щось і не пригадаю їх. Можливо хіба що моментом можна назвати штрафний після якого Ракицький ледве не зрізав м’яч у свої ворота.

А потім гості підсіли фізично і Шахтар став повним господарем ситуації на полі. Та і гол не забарився.

76 хвилина – це знову Мхітарян першим був на добиванні.

2-0 і це вагома заявка за 15 хвилин до фінального свистка. Норшеланд «поплив» і якби футболісти Шахтаря були більш влучнішими, то могли би і взагалі розгромити гостей, а так що маємо, те маємо.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу донецької команди, яка дозволяє завдяки трьом очкам очолити свою групу. В іншому поєдинку нашої групи англійський Челсі на своєму полі зіграв в результативну нічию з італійським Ювентусом 2-2.

Наступний 2-й тур у групі «E» відбудеться 2 жовтня. У цей день Шахтар на виїзді зустрічатиметься із Ювентусом, а Норшеланд прийматиме Челсі.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у цьому поєдинку:

Фото: expres.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*