Футбол. Ліга Європи. Дніпро 2:0 ПСВ (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Дніпро 2:0 ПСВ (відео)

Дніпро виграє

Сьогодні у Європі знову був великий футбольний день, на цей раз проходили матчі другого за престижністю клубного турніру під назвою – Ліга Європи.

Вся увага українських вболівальників футболу була прикута до наших клубів, а саме дніпропетровського Дніпра та харківського Металіста, які свої матчі відповідно проводили проти голландського ПСВ та німецького Баєра.

У цій статті ми поговоримо про гру Дніпра, адже давненько ця команда не грала у груповому турнірі Ліги Європи, а тут взяла і одразу ж перемогла.

ПСВ. Перед початком поєдинку були побоювання за результат. Ще б пак, команда із Голландії досвідчена і тренує їх відомий тренер – Адвокат.

Розпочався поєдинок дуже повільно. Команди немов би розігрували партію у шахи, все точно, максимум захисту і так далі. За перший тайм навіть не можу пригадати аж таких небезпечних моментів. Команди били по воротах, але то захисники, то воротар грали вдало.

А ось друга половина зустрічі була куди успішнішою на голи. Не встиг розпочатися другий тайм, як Дніпро повів у рахунку.

50 хвилина – помилився на виході кіпер ПСВ і Матеус спокійно перекинув його і ударом головою відкриває рахунок у матчі. Радості місцевої публіки не було меж.

А коли на 58 хвилині гравець ПСВ Хатчісон зрізав м’яч у свої ворота після прострілу Джуліано, як-то кажуть, запахло смаженим у повітрі.

Також читайте:   Як Воробус ходив на матч Шахтар - БАТЕ (відео)

Гості одразу ж кинулися відірватися, Адвокат зробив заміни, але скажу чесно, шансів відігратися у цей день ПСВ не мало. Так, моменти були, господарі поля збилися на сумбур, але вистояли і в кінці поєдинку не було жодного натяку на паніку.

Єдине, що не сподобалося, так це жовта картка Коноплянки. Ну, не можна такі «гірчичники» заробляти. Попереду ж ще 5 матчів.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Дніпра із рахунком 2-0 і щось так мені здається сьогодні Дніпропетровськ буде гуляти цілу ніч. Давненько у цьому місті не було таких гучних перемог.

В іншому матчі нашої групи італійський Наполі на своєму полі переміг шведський АІК із рахунком 4-0.

Отже, саме Дніпро та Наполі зараз очолюють турніру таблицю.

У наступному, а за ліком 2-ому турі Ліги Європи Дніпро поїде у гості до АІКа, а ПСВ прийматиме Наполі. Чи можна розраховувати на очки у Швеції? Та звісно що можна, а де ж їх ще брати?

Будемо чекати чергових матчів і перемог від команди, яку очолює Рамос.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у цьому поєдинку:

Фото: shahta.org.

P.S. Щодо харківського Металіста, то ця команда розійшлася миром 0-0 на виїзді із Баєром.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Walerka 21.09.2012 пише:

    Нарешті робота Рамоса почала приносити результати. Так тримати

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*