Футзал. Чемпіонат України. Енергія 1:0 Локомотив

Денис Овсянников

У третьому турі чемпіонату України з футзалу на прихильників цього виду спорту очікував матч грандів, бо вже на початку змагань між собою зустрічалися чемпіон країни Енергія та віце-чемпіон – харківський Локомотив.

Ця гра відбувалася у Львові і завершилася мінімальною перемогою господарів поля із рахунком 1-0.

Матчі між цими командами завжди проходили у безкомпромісній боротьбі. Не став виключенням у поєдинок нового чемпіонату. Але, розпочну розповідь про гру із організаційних моментів.

Так, вхід на гру був вільний, але глядачів зважаючи на ранній початок поєдинку було малувато. Вже ближче до другого тайму люди підходили, а якщо би гра розпочиналася година так шоста вечора, то взагалі думаю був би цілий зал.

До гри. Розпочався поєдинок із атак Енергії, перші хвилин 7 наші суперники навіть не могли перейти центр майданчика, але поступово гра вирівнялася і вже Локо почав атакувати. Що ще кинулося в очі, так це те, що суперники не надто билися на паркеті.

Все-таки, система плей-офф дає право на помилку, тому можна навіть зайняти 4-е місце у регулярному чемпіонаті, потім підсилитися і стати чемпіоном.

Команди у матчі і на далі вдало захищалися, але на висоті були воротарі.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Спортлідер 4:4 Енергія (відео)

Друга половина зустрічі була веселішою. Команди таки хотіли вирвати перемогу і першою на ризик пішла Енергія. За кілька хвилин до сирени команда Гончаренка перейшла на гру у п’ять польових гравців і це принесло успіх.

Це Денис Овсянников вдало пробив після скидки когось із партнерів по команді. Йшла 39 хвилина матчу.

Локо довго не думає і також переходить на гру у п’ять польових. І зразу пішли моменти біля наших воріт, але все зіпсувало безглузде вилучення Сорокіна, який помилився при зміні гравців.

4 на 5 – це вже суттєва перевага однієї із команд, але і так Локо міг врятуватися, коли Журба влучив у штангу.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Енергії із рахунком 1-0, що дозволяє нашій команді одноосібно очолити турнірну таблицю.

В ще одному поєдинку цього туру рівненський Кардинал на своєму полі поступився Єнаківєвцю із рахунком 2-3.

Гра між Спортлідером+ та ЛТК на момент виходу цієї статті ще не розпочалася.

Наступний поєдинок 4-ого туру львівська команда зіграє 3 жовтня. У цей день їхнім суперником буде завжди принципова команда – івано-франківський Ураган.

Вперед, Енергія, до чергових перемог!!!!

Фото: vgolos.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*