Футзал. Чемпіонат України. Кардинал-Рівне 2:2 Енергія (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Кардинал-Рівне 2:2 Енергія (відео)

Початок без перемоги

Любителі футзалу нарешті дочекалися початку чемпіонату України. І хоч багато говорилося про те, що буде збільшено кількість команд, але їх як було 7, так і залишилося. Єдиним плюсом можна вважати той факт, що у лізі є дебютант – це хмельницький Спортлідер.

Поки що ця команда зірок із неба не хапає, але час покаже на що здатна ця команда.

Але, безперечно львівських вболівальників футзалу найбільше цікавить їхня команда. Так от, сьогодні Енергія свій дебютний поєдинок у новому чемпіонаті проводила на виїзді із рівненським Кардиналом-Рівне.

Гра виявилася бойовою і завершилася результативною нічиєю 2-2.

Матчі між цими суперниками, особливому у Рівному, завжди проходять у напруженій боротьбі. Звітний поєдинок винятком не став.

З перших хвилин господарі поля будь-що намагалися забити швидкий гол, але поступово Енергія вирівняла ініціативу і вже львівська команда все частіше і частіше загрожувала воротам Кардинала. Я би сказав, що перший тайм – це була гра воротарів.

Куди результативнішою стала друга 20-ти хвилинка. Так і думав, що гра розпочнеться після того як одна із команд заб’є гол. Першим успіху на 32 хвилині добилися господарі поля.

Маринюк пробив по воротах гостей, Кардаш м’яч відбив, але на добиванні влучним був Піддубний.

Також читайте:   Підсумки олімпіади-2010

Енергія довго не думала і через деякий час Чепорнюк вийшов на паркет у якості п’ятого польового гравця. Ця тактика одразу ж принесла свої плоди. Легчанов знайшов на дальній штанзі неприкритого Павленка і Максим зрівнює рахунок.

Радість «енергетиків» була не довгою, адже вже через хвилину у схожій ситуації, як і з першим голом, Маринюк робить рахунок 2-1 на користь рівненської команди.

І знову ж таки Енергія врятувалася завдяки п’ятому польовому гравцю. На цей раз передачу партнерів замкнув ударом головою – Легчанов.

Як виявиться згодом, цей гол стане останнім у зустрічі.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує, все-таки, закономірну нічию 2-2, яка напевно не задовольнила жодну із команд.

Наступний тур чемпіонату відбудеться вже за тиждень. Львівський клуб свій поєдинок буде проводити на виїзді проти луганського ЛТК, який, до слова, сьогодні обіграв на виїзді івано-франківський Ураган із рахунком 6-2 . Отже, ця гра також має бути дуже цікавою. Тим більше, що, хто пам’ятає, нещодавно Енергія вже програвала луганчанам у товариському поєдинку.

У ще одному поєдинку першого туру Єнакієвець на виїзді переграв Спортлідер із рахунком 2-0.

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*