Помічники - Блог про Львів

Помічники

Помічники

Любить Воробус такий жанр фільмів як «жахи» і за останній тиждень він їх передивився достатньо таки багато. Звісно, що читачів блогу я не залишу осторонь і спробую поділитися з вами враженнями від перегляду.

Отже, черговим фільмом який я переглянув стало американське кіно – «Помічники».

Що це за фільм, актори, сюжет, бюджет, традиційна оцінка від автора блогу та багато іншого читайте далі.

«Помічники» – як я вже казав, американського виробництва. Кіно нове, бо рік випуску 2012.

Режисер фільму – Кріс Стоукс.

Хто є автором сценарію я так і не знайшов, напевно все-таки ним є той же режисер. Це досить поширена практика у Європі та світі.

Оператор – Міко Деннелс
Композитор – Майкл Леслі
Художник – Спаркл Холмс, Марлена Кемпбелл
Монтаж – Харві Уайт.

Бюджет фільму – 4 мільйони доларів. Як на мене, на 4 мільйони не дуже то вони і на знімали, хоча, можливо я не досить розуміються у режисурі.

У ролях:

Дастін Херніш, Крістен Куінтрел, Блек Томас, Деніс Лоутон, Крістофер Джонс, Джо Райт, Рейчел Стерлінг, Брекстон Девіс, Камерон Діскін Даллас Ловато.

І як не сказати кілька слів про сюжет.

Отже, 7 друзів їдуть відпочивати у Лас-Вегас. Час настав, а, отже, можна відпочити.

Раптом вони помічають, що основна головна дорога зачинена на ремонт і їм прийдеться робити об’їзд. Їдуть вони їдуть і тут хтось чи щось пробиває їм шини. Хлопці залишають дівчат у машині і йдуть на допомогу. Вони її знаходять, до них досить добре відносяться, але друзі ще не знають, що краще би вони не зупинялися тут.

Також читайте:   Керрі

Згодом починаються справжні жахи, компанію зачиняють і по одному вбивають.

Хто ці таємні добродії, чи виживе хтось із друзів, а це вже треба дивитися. В кінці фільму відкриється все, чому лиходії так роблять, яка причина і так далі.

На перший порах кіно навіть мені сподобалося.

Щодо моєї традиційної оцінки, то із 10-ти балів я би поставив десь балів п’ять. Сюжет мені сподобався, задум також, але кінцівка і деякі моменти викликають здивування. Якщо ти, режисер, вже знімаєш це кіно, то треба вже все доводити до логічного кінця, а не так, щоб я потім думав як воно завершилося.

Ось такий от цей фільм, який має таку просту назву – «Помічники».

Насамкінець, пропоную переглянути трейлер цього фільму, завдяки якому багато читачів одразу ж розуміє чи дивитися це кіно чи ні:

Дивіться, діліться враженнями. Можливо вони будуть не такими як у мене.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*