Потяг №92 Львів – Київ - Блог про Львів

Потяг №92 Львів – Київ

поїзд Львів-Київ

Чи їхали ви колись поїздом? Думаю, що відповідь від вас буде позитивна, хоча є і такі що не їздили. І які там умови проїзду? Буває, що ви їдете як оселедець, а буває, що і пощастить і від поїздки будете задоволені. Принаймні умовами проїзду.

Так от, про одну із таких подорожей потягом хочеться вам розповісти у черговій статті на блозі Воробуса.

Нещодавно ваш автор по роботі їздив у нашу улюблену з вами столицю України – місто Київ. Столиця – це завжди багато людей, транспорту, різних подій. Тому, туди їде багато людей і людей різних за характером.

Воробус довго не думаючи пішов на вокзал, взяв квиточок і вперед за орденами. На цей раз вирішив не економити їдучи плацкартним вагоном, а взяв квиток у вагоні типу «купе». Поїзд називався Львів – Київ №92.

Що мені перш за все сподобалося, так це те, що у купе була червона і зелена кнопочки. Це не світлофор як ви могли подумати, а таким чином людей сповіщають про те, що туалет вільний (зелене світло) і зайнятий (червоне світло).

А то пам’ятаю їхав на море, людей повно, природа кличе, стоїш в тій черзі, відійшов, вже кажуть ви пропустили свою чергу. Одним словом, можна в штани наробити.

Друга річ, що мені сподобалася, так це те, що на верхніх полках були такі собі перегородки. Це використовується для того, щоб людина не впала на землю. А чого б і ні? Пам’ятаю товариш так падав, то ледве без носа не залишився. Усілякі ж ситуації бувають.

Також читайте:   Найкращі додатки для придбання квитків на автобус онлайн

Цього разу мій сусід по купе казав що для чого це зробили. На що я сказав, що як не подобається, давай поміняємося, мені все рівно як спати.

І нарешті, третя хороша річ – це те, що самі сидіння були обшиті не таким матеріалом як завжди. Сидиш собі і приємно їхати.

Доїхав я нормально і навіщо мені супер Хюндай? Там і дорого і не факт, що він вас завезе так швидко як цього хотілося би. Хоча, признаюся вас чесно, колись Воробус спробує переїхатися цим потягом.

Подорож поїздом цього разу виявилася досить таки скучною, бо пасажири були не такі щоб попити з ними 1517 та і особливо спільних тем з ними щоб поговорити аж таких не було.

Єдине що шкодую, так це що не мав фотоапарата чи хоча б мобільного з фотокамерою щоб все це показати вам. Тому, доводиться все описувати на словах. Можливо з часом фотоапарат таки собі придбаю, тому буде веселіше.

А ви, коли їздили подібними поїздами бачили подібні речі, бо для мене це була новинка. Очікую ваших коментарів.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 17 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 06.09.2012 пише:

    Треба було шанувати свій мобільний телефон, тоді і фото поставив би на сторінці. 🙂

  2. vika 06.09.2012 пише:

    Я їздила 92 декілька раз.. Враження залишились хороші…Ще хочу додати що провідники там також дуже приємні. Кожні 10 хв. бігають і питають “Бажаєте чогось” 😉

  3. Yuriy 06.09.2012 пише:

    “Пам’ятаю товариш так падав, то ледве без носа не залишився. Усілякі ж ситуації бувають.”

    Пити менше треба 😀 Тверезому там впасти нереально… Щодо поїзда – дуже толково…

  4. PVS 06.09.2012 пише:

    Yuriy пише:
    Тверезому там впасти нереально…

    А якщо заснув?

  5. Lanagur 06.09.2012 пише:

    vika пише:
    Кожні 10 хв. бігають і питають “Бажаєте чогось”

    ну коли їдеш вночі, а зранку в Київі в тебе семінар чи ділова зустріч, такий “сервіс” приємним не назвати :facepalm:

  6. Lanagur 06.09.2012 пише:

    “сидіння були обшиті не таким матеріалом як завжди. Сидиш собі і приємно їхати. ” – і чим вони там обшиті? шо так приємно? 😀

  7. Архіваріус 06.09.2012 пише:

    Відносно поїзду №92 у мене тільки позитивні враження. Буде дуже шкода якщо його відмінять.

  8. Jorgen 06.09.2012 пише:

    Пробував сьогодні купити квиток на поїзд через Інтернет. По веб-мані заплатити не можна, хоча на сайті укрзалізниці значок веб-мані є. Платіж з кредитної карти приватбанку не проходить, хоча гроші на ній є. Довідкова служба укрзалізниці ніхрена не знає і грубить. Підтримка приватбанку також ніхрена путнього не може сказати. Так і не купив, доведеться в касі брати. Совок, блін :facepalm:

  9. Архіваріус 06.09.2012 пише:

    Jorgen, Зате на сайті Укрзалізниці є відповідна реклама. Правда не знаю для чого вони це роблять, адже система продаж не працює.

  10. vika 07.09.2012 пише:

    Lanagur пише:
    “сидіння були обшиті не таким матеріалом як завжди. Сидиш собі і приємно їхати. ” – і чим вони там обшиті? шо так приємно?

    Ну звичайно, що вночі вони не бігають….

  11. vika 07.09.2012 пише:

    vika пише:

    Lanagur пише:
    “сидіння були обшиті не таким матеріалом як завжди. Сидиш собі і приємно їхати. ” – і чим вони там обшиті? шо так приємно?

    Ну звичайно, що вночі вони не бігають….

    Lanagur пише:

    vika пише:
    Кожні 10 хв. бігають і питають “Бажаєте чогось”

    ну коли їдеш вночі, а зранку в Київі в тебе семінар чи ділова зустріч, такий “сервіс” приємним не назвати

    Ну звичайно, що вночі вони не бігають….

  12. Vorobus 09.09.2012 пише:

    Jorgen, :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

  13. Архіваріус 09.09.2012 пише:

    Ситуація з квитками повністю зрозуміла. Укрзалізниця хвалиться, що вона впровадила електронну систему продажу квитків, хоча насправді ця система в Україні не працює. Можливо десь, через років десять, і запрацює. Не потрібно втрачати надії. 🙂

  14. Брав в Приват 24 квитки неодноразово, все працювало. І на сайті залізниці – Еквиток, здається, також раз купував. Може, тимчасові проблеми які.

    А ще в 92-го купешки обладнані резетками з 220, можна користуватись технікою в дорозі. Що також приємно. Але і ціна на них вища за інші потяги до Києва.

  15. Jorgen 28.09.2012 пише:

    На сайті укрзалізниці вже можна платити за квитки за допомогою веб-мані. Сьогодні пробував купити білет – на цей раз платіж пройшов, отримав роздруківку. Завтра подивлюсь, чи отримаю по ній в касі білет

  16. галя 27.08.2013 пише:

    Їхала 92 поїздом.Все було чудово поки я не побачила таракана.в мене алергія на таракани і шалена паніка.З ранку коли збирала постіль побачила ще одного великого таракана.все хороше про поїзд зникло.Я була шокована!ЖАХ!!!

  17. Lanagur 27.08.2013 пише:

    галя, та не панікуй, таракани вирішили їхати поїздом, бо в автобусі їх сильно укачує. Я багато раз їхала цим поїздом, але тараканів жодного разу не бачила, видно їм тоді в Київ не треба було 😕

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*