Ігор Воробус: “Мій зоряний час, сподіваюся, ще прийде…” - Блог про Львів

Ігор Воробус: “Мій зоряний час, сподіваюся, ще прийде…”

Воробус власною персоною

Святкування 3-ої річниці блогу продовжується, Воробус вже відкоркував символічно пляшку 1517 і зробить зараз наступне. Протягом року що минув мені на електронну адресу приходило дуже багато запитань різного характеру.

На деякі з них я відповідав статтями, а деякі так і залишилися без відповіді. У честь свята спробую на них якраз і відповісти. Отже, далі буде формат: запитання + моя відповідь.

Поїхали…

– Чи не дістало вас, Воробусе, вести блог?

Пам’ятаю колись, як тільки лише був створений блог, то було дуже важко наповнювати його різним постами. Чому? Досвіду написання як такого не було та і взагалі не уявляв собі як це можна писати щось, щоб воно було цікаве людям. Зараз із цим легше, бо теми статей якось самі мене знаходять, але не приховую і той факт, що буває ліньки щось писати. Але, здоровий глузд перемагає, розумію що люди хочуть щось нове і статті таки пишу.

– Чи познайомилися ви із цікавими людьми завдяки блогу?

Звісно що так, ніколи би не подумав, що інтернет-знайомства можуть допомогти знайти нових друзів, а вони таки допомогли. Серед людей з якими дружу виділив би перш за все пана Юрія з яким зараз досить часто граю у футбол, Ольгу, яка завжди справляє хороше враження, ну і як не згадати зустріч блогерів. Там також я познайомився із багатьма новими людьми.

Чи були кумедні ситуації пов’язані із блогом?

Та вони трапляються майже кожного тижня, але серед найцікавіших виділив би те, що мене впізнали на вулиці і лист від дівчинки, яка признавалася мені у коханні. 🙂

– Чи складно вести блог?

Також читайте:   Артем Папенко: «Галицька здоба» - бренд українського футзалу

Нічого складного нема, лише треба його створити і не лінуватися його наповняти. А то створите, місяць попишете і вам набридне. Якщо такі цілі ставити, то краще йти пиво пити.

– Коли буде футбол із Воробусом?

Це питання мені також часто задають. Так от, дата футболу постійно змінюється, бо я так зрозумів футбол краще всього робити у вихідні дні, а зараз ще тепло і люди віддають перевагу природі чим футболу. Тому, поки чекаємо оптимального дня, але запевню – футбол буде.

– Коли Воробус жениться?

Болюче питання, як не напишу якусь тему так все пишуть коментатори, що мол Воробус женися. Поки що у планах весілля нема, але життя таке, що сьогодні нема, а завтра буде. Воробус у пошуках Воробусихи. 😀 Мій зоряний час, сподіваюся, ще прийде.

– Які у вас мрії?

Ой, мріяти завжди добре, але не завжди збуваються. Мрій у мене багато, але на фарт всіх казати не буду. Єдине що додам так це те, що хочу як і всі мати хорошу сім’ю, щоб у рідних, друзів було все добре і ще таки хочеться себе реалізувати у футзалі до кінця. На жаль, за відсутності команди поки що цього не вдається зробити.

– Чи не плануєте балотуватися у Верховну Раду?

Планую і навіть вже провів збори із своєю командою, найближчим часом Воробус викладе свою програму і почнеться агітація. Так що, зміни будуть таки.

Ось такі от найцікавіші питання і відповіді на них. Попереду черговий рік, що він принесе – побачимо вже досить скоро.

З найкращими побажаннями, Ігор Воробус.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Віктор 18.09.2012 пише:

    Ну мрії мріяти тре, але потрібно їх переводити у цілі і досягати. Все буде гуд.
    Ще раз, Вітаю! 😉

  2. Вертоліт 18.09.2012 пише:

    ВІТАЮ ) пташеня лети вище !!! 😮

  3. vrubli 18.09.2012 пише:

    Ой, навіть мене тут згадали, приємно 🙂
    Воробусе, звісно я теж тебе вітаю з тим, що ти вже 3-ій рік поспіль прикладаєш зусиль на благо людям аби розповісти про світ і просто подаєш хорошого прикладу, що власної думки не варто боятись, а навпаки висловлювати і відстоювати.
    Успіхів тобі натхнення, ти дорогий своїм читачам! 🙂

  4. danc1r0k 19.09.2012 пише:

    Мої вітання!
    До речі, про зоряний час, є цікава пропозиція. Пропоную долучитися до розвитку сайту про футбол, зробити хороший портал, з новинами та, можливо, онлайн трансляціями.

  5. Vorobus 20.09.2012 пише:

    vrubli, 🙂 🙂 🙂 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*