Воробус відвідав 19-й книжковий форум - Блог про Львів

Воробус відвідав 19-й книжковий форум

Книжковий форум

Блог Воробуса вже анонсував, що з 12 по 16 вересня у Львові проходить 19-й за ліком форум видавців. Це чергова нагода кожній людині піти і купити собі якусь цікаву книжечку.

Воробус не міг пропустити таку подію і попри брак часу таки сходив на форум і навіть придбав книжку.

Що купив Воробус, які враження залишив цьогорічний форум та багато іншого читайте далі.

На книжковий форум ваш автор хотів сходити ще вчора, але послухавши враження одного із моїх колег, що впускали людей лише на 1 поверх, вирішив піти сьогодні, коли все буде повністю доступно.

Отже, йду я вулицею Коперніка і хто кидається в очі, так це хлопці, які як ті вуличні музиканти пробують втулити вам свої книжки, цитую їхні слова: «Не проходьте мимо, гляньте на книгу і купіть». Чесно вам скажу, що не люблю я нав’язування, воно мене бісить.

Потім побачив цікаву картину як якась жіночка підійшла до них і спитала чи мають вони право тут продавати. Юнаки одразу ж замовкли і перестали пропонувати книги, але потім, коли вже я йшов назад, то вони знову ж таки пропонували свою продукцію.

Сам форум. Вхід туди коштує 10 гривень. Але, ваш автор, завдячуючи нашому читачеві Роккі Бальбоа, пройшов безкоштовно, бо пан дав мені запрошення.

Що кидається в очі як я зайшов на території палацу Мистецтв? Це велика кількість яток і багацько людей, які роздають рекламки. Буквально за кілька метрів мені дали їх штук шість, мене вже аж це розсмішило. Йду далі, якийсь пан мені “втюхує” стартовий пакет одного із мобільних операторів. Люб’язно дякую і йду далі. Ну, це ж книжковий форум, а не проспект Свободи.

Також читайте:   Святослав Вакарчук запрошує на благодійний концерт Океану Ельзи з оркестром (відео)

Людей на форумі є багато, але аншлагу нема. Книг є стільки, що навіть не знаєш де собі щось купити.

Форум книговидавців у Львові - 2012

Ще перед походом на форум запланував купити племінниці казку «Колобок». Так от, ви би бачили як я довго її шукав. Підручники різноманітні є, карти, якісь детективи, набір казок, Apple тощо, а «Колобка» нема. І як я маю вернутися додому, коли племінниця спитає дядю Ігор а ти купив мені те що я хотіла?

Шукаю далі. Книги продають на всіх поверхах. Воробус так шукав, що зайшов на якусь прес-конференцію. Там ще пан сказав, що заходьте і зачиняйте двері. 😀

На форумі постійно оголошують де що відбувається, хто де роздає автографи. Але, часу щоб це все відвідати у мене не було. «Колобка» я так і не купив.

Піднімаюся на третій поверх, може там щось надибаю. І нарешті, таки знайшов казку про «Колобка» і то навіть книжечка не проста, а з героями всередині.

Тепер сміливо можна повертатися додому. Виходив з форуму я якимось підвалом, а потім побачив що на дверях писало – «Вхід». 😀 Буває…..

А тут вже і телебачення приїхало. Виходжу із палацу Мистецтв і тут якісь пані просять подайте на дім перестарілих. Кого лише на форум не занесе.

Якщо цікаво, то можете сходити на книжковий форум, можливо і ви щось собі придбаєте.

P.S. Йдучи центром, зустрів Костю Грека, цікаво, чого ж він не пішов на форум.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*