Як можуть врікти тварину - Блог про Львів

Як можуть врікти тварину

Отак може впасти кінь

Містика. Вона є у фільмах, вона є і у реальності. Сьогодні розповім вам про одну історію, яку мені розповів фірман у селі. Так от, хто знає що таке вроки? Думаю мабуть всі про таке чули, але чи врікали вже вас – відомо лише вам.

Для тих хто не знає що це таке скажу, що вроки – це, коли яка-небудь людина подивилася на вас із заздрістю і вам після цього стає дуже погано. Потім треба або самому їх збивати або шукати спеціальну цілительку щоб вас врятувала.

Але, як виявляється врікають не лише людей, а і тварин. Принаймні свого часу вдалося порозмовляти із дуже досвідченим фірманом, то він розповідав як одного разу врікли його кобилу.

Діло було так. В той день пан фірман їхав в чергове допомогти односельцям привезти сіно із поля додому. Їхав собі їхав, сіно накинули, треба їхати, а тут кобила в один момент бере і не може їхати. Він раз на неї крикнув, вдруге, а вона не може їхати і все. А потім вона навіть більше взяла і впала.

Що сталося фірма ніяк не міг збагнути, бо ще вчора фіра була куди важкою та і до сіна кобила відпочивала цілий день. І тоді пан згадав, що ще колись йому розповідали про те, що тварин також можуть врікати.

Також читайте:   Як правильно вибрати слуховий апарат

Симптоми якраз були схожі в його коника: погано, піт був такий якби тонну везли і так далі.

Що робити? Доведеться пробувати збивати вроки. Це під силу не всім, але спробувати це можна і самому. Фірман так і зробив перед тим проконсультувавшись у людей у яких була подібна проблема.

Яке було здивування фірмана, коли після збиття вроків кобила стала на ноги так якби нічого не було і спокійно собі пішла тягнуши за собою фіру сіна. Потім до вечора фірман ще не раз нею робив, але проблем жодних не було.

Так невже дійсно можуть врікти тварин і хто це може зробити?

Довго шукав інформацію по цьому питанню в інтернеті (пусто), єдине що залишається, так це питатися старших людей. Вони хоч і не дружать з новітніми технологіями, але такі речі як вроки знають.

Один дід мені сказав, що врікти можуть будь-що живе і це навіть може бути не із заздрості, а із захоплення. От їхав фірман конем, йшла людина, подумала ой який він у нього хороший, красивий, глянула і пішла собі. А, як виявилося, згодом які були проблеми.

Тому, підсумовуючи сьогоднішню статтю можу сказати, що хоч в багато чого не віриться, але якщо старші люди кажуть, то треба їм вірити.

Будьте здорові!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 14.09.2012 пише:

    Врікли кобилу 😆 то часом не той фірман був з шо з села Крихівців?))) Я от зразу подумав, як напевно страшно жити відомим людям, всяким тупим селебрітіс, депутатам, олігархам, ше на них якийсь бомж подивитисься, позаздрить і буде їм біда)), я от тільки тепер зрозумів чого Яник впав від яйця 😀

  2. Lilja 14.09.2012 пише:

    Stakeholder пише:
    я от тільки тепер зрозумів чого Яник впав від яйця

    😆 😆 😆

  3. Архіваріус 15.09.2012 пише:

    Так, яйця то велика сила. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*