Як Воробус ходив на рибалку - Блог про Львів

Як Воробус ходив на рибалку

Карась

Вчора вашому автору вперше за декілька років довелося побувати на рибалці. Чому вперше за декілька років? Бо, чесно скажу, навіть не пригадаю коли востаннє рибалив. Це було напевно вже років 8 тому, ще як в школі вчився. І то, вчора це сталося якось так спонтанно.

Погода надворі була дощова, робити під таку погоду в селі нема що, а отже ваш автор із родичами пішли порибалити на місцевий став. Риби там, як казали місцеві, є багато, то чому ж не спробувати. Окрім нас порибалити більше ніхто не вирішив.

Напевно всі люди пішли на весільну браму, бо якраз у цей час у селі відбувалася весільна церемонія.

Та повертаємося до риби. Спершу ваш автор навіть і не думав рибалити, а, попиваючи улюблене 1517, спостерігав як це роблять мої родичі. На перших порах зловити їм нічого не вдавалося, на що я відповідав лише сміхом. Риба напевно лише думала чи то лізти на гачок чи ні. 😀

Згодом рибалка таки почала вдаватися. Один за одним родичі витягували карасики. Воробус так подумав а може то би і я щось зловив, пива вже нема, то ж треба щось робити.

Бачили б ви як я закидав вудочку. Чесно, розівчився це робити. Але, раз за разом, раз за разом і почало краще виходити.

Що ж, ловимо рибку. Як мене злило, коли я насадив хліб, закинув і риба все з’їла. Так тривало десь близько години, а паралельно дядько витягував рибку за рибкою.

Також читайте:   Басейни у Львові. Частина перша

На деяких порах мені навіть хотілося кинути риболовлю, віддати вудку і піти знову за 1517. 😀

І тут здобич таки потрапила до Воробуса. 😀 Рибка таки клюнула і бачили б ви моє лице, якого розміру вона була. Малесенька, напевно лише у плавання вийшла. Прийшлося її відпустити. Хоча, рибаки кажуть, що її треба викидати далеко в кущі, щоб не діставала ще раз.

Традиції я не дотримався, а викинув її назад в озеро. Рибка, як знак подяки, сказала своїм родичам щоб ті клювали на мою вудочку. Одну за одною витягував ваш автор карасиків. Єдине, що нервувало – це постійно надягати наживку.

У підсумку рибалка вдалася, бо втрьох ми наловили приблизно 50 рибин.

Підготовка до приготування звісно також була не легкою, але потім ввечері ми таки добре посиділи попиваючи 1517 і паралельно ївши смажену рибку.

Як буду мати час, обов’язково ще сходжу половити рибу, адже там і душа відпочиває, і є азарт, адже ви маєте наловити більше чим, скажімо, рибак що сидить на іншому березі водойми.

Шкода лише, що фото з рибалки не вдалося зробити. Але, наступного разу постараюся реабілітуватися.

Фото: taranka.org.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 09.09.2012 пише:

    Рыбка плавает по дну – не поймаешь ни одну! 😀 Ну а вообще, все рыбаки любители приврать, и то в больших размерах. 😀

  2. Kiler 09.09.2012 пише:

    russo turisto, суди по собі!!!!!!!

  3. russo turisto 09.09.2012 пише:

    Kiler, А ты, наверное, тоже любишь приврать? Как и все рыбаки… 😀

  4. Kiler 09.09.2012 пише:

    russo turisto, яж кажу не суди всіх по собі :facepalm:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*