Як знайти своє кохання - Блог про Львів

Як знайти своє кохання

Любов врятує світ

Минулого тижня вашому автору довелося мати досить таки цікаву розмову із однією людиною. Моя хороша знайома зустріла мене на весіллі, ми так розговорилися на різні теми і однією із них була тема кохання.

Вона почала питатися чи я ще не маю пташенят маленьких, розповідала про себе, що також ще не заміжня і в один прекрасний момент спиталася, цитую: «Ігор, от ти ведеш блог, багато де буваєш, подорожуєш, спілкуєшся з людьми, як мені знайти кохання (свою другу половинку), бо щось ніяк не можу».

Одразу ж запевняю наших читачів, що зараз будуть казати ніби Воробус давай дій, вона на тебе давно запала, що ми з цією людиною лише друзі і досить так часто при зустрічах спілкуємося про що лише можна.

Цікаво вам що відповів ваш автор? Я сказав, що на все свій час і до тебе прийде свято на вулицю, достатньо лише оглянутися навколо, можливо твоя половинка чекає тебе в магазині, де ти прийдеш купити батон на роботу.

Поговорили, я прийшов додому, сів і так подумав, а як же дійсно знайти кохання? Воробус сам не одружений, хоча ще не вечір.

Спробую висловити свою думку по цьому питанню. Отже, перш за все треба пробувати щось з кимось робити чи як каже мій колега – мутити. Так, так – ні, то ні. Але, пробувати треба. Якщо ви хлопець, то треба проявляти ініціативу, а то дівчина подумає, що у вас або вже хтось є, або ви якийсь ніякий.

Також читайте:   На що хлопці найбільше звертають увагу у дівчатах: результати опитувань

Хоча, знаю досить таки багато дівчат, яким подобається хлопець, то вони все роблять щоб він був їхнім. Можливо і це чимось правильно.

Чим старшими ви стаєте, тим більше ви починаєте перебирати. А він має квартиру, авто, а він лисий, а я трошки більша за нього тощо. Якщо таким макаром робити вибір, то так ніколи своєї долі не знайдеш. Ще, радив би не зациклюватися на комусь одному. Якщо дівчина тебе не хоче і не подає ніяких знаків уваги, то для чого за нею бігати ціле життя?

Так, мені зараз дорікнуть, що за кохання треба боротися, але ж не усіма можливими методами. Оці слова ніби я зараз собі щось зроблю, я більше нікого не полюблю – нікому не потрібні. Полюбите і ще й як. Будь-яка рана з часом загоюється.

Кохання може вас само знайти, але і вам треба відповідати взаємністю. Якщо ви будете сидіти в хаті, то так і нічого у вас не вийде. Досить таки поширений спосіб знайомств є за допомогою інтернету. Так, небезпека є, бо не знати хто сидить по той бік монітору, але як кажуть, треба пробувати.

Кохайте і будете коханими і більше вам доброти у стосунках.

Фото: ridna.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Patron 03.09.2012 пише:

    Не треба шукати, головне – ЖИТИ!, і кохання само знайдеться!!!

  2. DOG 23.12.2012 пише:

    як знайти дівчину. 😕

  3. ліля 15.10.2013 пише:

    просто 😀 😆

  4. Вертоліт 15.10.2013 пише:

    Головне догнати дівчину і коли вона зрозуміє що не має можливості втікнути тоді вона твоя ! це успіх ) так шо бігай з ранку 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*