Zars повертається - Блог про Львів

Zars повертається

Zars повертається

Доброго дня, шановні користувачі блогу, пише і не показує Аеробус, тобто Воробус. 😀 Забувся, бо останнім часом мене саме Аеробусом почали називати.

У цій статті ми традиційно не будемо обговорювати ту чи іншу проблему чи радісну подію, а поговоримо про організаційні моменти, а їх, як завжди, є дуже багато.

Чи буде святкування 3-ої річниці блогу, коли буде футбол з блогом, пейнтбол і так далі та що цікавого очікувати у майбутнього від нашого ресурсу. Питання такі мені задають часто і не на всі одразу ж можу відповісти. Але, і про цей організаційний момент не говоримо сьогодні.

Від часу створення блогу, а це вже майже 3 роки (день народження 18 вересня 2009 року хто забув), минуло досить таки багато часу. Думка читачів для нас завжди важлива, бо пишемо ми для них, а отже завжди стараюся її враховувати.

Хто уважно спостерігає за блогом, той знає, що ваш покірний автор не дуже любить писати на теми історії чи політики. Чому? Все просто, я в цих питаннях не сильний, тому не хочу впасти лицем у багно, коли напишу щось не так. А критикувати я знаю як вміють люди і досить таки часто.

Нещодавно в редакцію блогу звернувся пан Zars, якщо ви ще такого пам’ятаєте, із цікавою пропозицією, а саме писати пости якраз на цю тематику. Чесно кажучи, одразу ж не збагнув що він хоче, але згодом до мене таки дійшло. Напевно менше Воробусу треба ходити по весіллях. 🙂

Також читайте:   Воробус засинає, допоможіть!!!

Так от, пан Zars пообіцяв мені час від часу писати пости на політичні та історичні теми, у зв’язку з чим також можливо буде відкрита нова рубрика «Історія» на блозі Vorobus.com.

Час на роздум я взяв і таки вирішив дати добро на цю ідею. Не знаю правда як у нього це виходитиме, бо писати не так просто, як здається. Пам’ятаю, до мене раз казав один знайомий, що то досить легко писати пости, отак раз плюнути і вже є щось написане. Але нічого у нього не вийшло

А ось Zars – він відомий тим, що завжди був великим патріотом України, то ж у нього має вийти, хоча… Коментарі на блозі і любовний трикутник за участю дівчини з ніком Lanagur та Архіва – ніхто не забуде.

Згодом пан Zars зник, коментарі перестав писати, можливо якраз саме в цей час він працював над новими ідеями. Поживемо – побачимо як буде насправді.

А як ви відноситеся, користувачі блогу, до того, що ми дозволимо панові Zarsу писати на тему історії та політики. Вартує дати йому шанс? Можливо дійсно із цього вийде щось хороше?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 04.09.2012 пише:

    Панові Zarsу напевно варто спочатку написати пробну статтю, і тоді всі зможуть оцінити його об’єктивність, незаангажованість і досвід в цій тематиці), оскільки в нашій країні ці теми є головним каталізатором срачів в інтернетах). А Варобусу я б порадив в такому разі подумати над новими методами боротьби з тролями, і різними зашмарканими школоло-професорами, для яких така сукупність тегів як львів, історія україни, політика, націоналізм, патріотизм це як для мух самі знаєте що.
    IMHO, на тему історії при серйозній підготовці можна щось писати, а тему політики краще залишити) :hello:

  2. zars 04.09.2012 пише:

    Із почуттям поваги і вдячності висловлю неймовірну шану вельмиповажному журналісту панові Воробусу, що досяг рельно джомолунгмівських вешин Аеробуса аналітичного жанру, за довіру використовувати сей поважний блог для виловлювання своїх суб’єктивних сентенцій!

  3. Архіваріус 04.09.2012 пише:

    Разом із ZARSом з блогу зникла і таємнича Lanagur! Напевно у них виник якийсь таємний роман. 👿 Але з коментаря бачу, що на ZARSa надійшло просвітління і він вирішив відкрити строрінку історії на блозі, що до речі дуже похвально. Я в свою чергу також постараюсь “тряхнути стариною” і можливо якого поста на історичну тематику і нашкрябаю. :hello:

  4. Lanagur 06.09.2012 пише:

    zars пише:
    для виловлювання своїх суб’єктивних сентенцій!

    шо ти там виловлювати зібрався? 😛

  5. Lanagur 06.09.2012 пише:

    Архіваріус пише:
    Разом із ZARSом з блогу зникла і таємнича Lanagur! Напевно у них виник якийсь таємний роман.

    сподіваюсь зарс не буде писати історичних романів.

  6. Lanagur 06.09.2012 пише:

    зарс вирішив зібратись зі сентеціями (тобто з думками), жодна з них на збори не прийшла 😛

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*