Ask.Fm - Блог про Львів

Ask.Fm

ask.fm

Те, що соціальні мережі і на далі залишаються ключовим елементом життя людей ні для кого не секрет. Що тільки люди не роблять, де не реєструються щоб тільки з кимось попереписуватися, знайти нові знайомства, пригоди, когось полайкати і так далі.

Тут одразу ж згадуються слова старших людей, які мені казали, що сучасна техніка – це зло і що треба жити реальним життям, а не віртуальним. Цілком з ним погоджуюся, але Воробус як представник молоді змушений бути у курсі всіх подій, тому відповідно і користується багатьма сервізами.

Про що будемо говорити сьогодні? Останнім часом побачив в друзів у соціальній мережі ВКонтакті посилання на одну соціальну мережу і підпис – «Запитайте мене щось».

Жаба мене затиснула і я вирішив перейти по цьому посиланню. Ця соціальна мережа чи якщо її можна назвати так називається – ask.fm.

Тут кожна людина може, попередньо зареєструвавшись поставити іншій людині різного роду запитання. Не факт, що ваш співрозмовник на них відповість, але спробувати можна. Також, ви не застраховані від того, що поставлять вам запитання.

Що ж, зареєструвався, шукаю посилання на друзів, які я бачив раніше і поїхали. Запитання можна ставити як відкрито (людина бачить то поставив запитання) так і анонімно. Як ви думаєте, який варіант вибрав ваш автор? Звісно що анонімно.

Також читайте:   Жирафа ВКонтакті

Ви будете сміятися, але одного свого знайомого так дістав запитаннями, що він просто почав їх ігнорувати. Аахахах, запитання були дуже тупі, спершу він тримався добре, але згодом не витримав. А можливо він туди просто не заходить?

Буває так, що вам приходять запитання автоматично. Не знаю хто там їх вам шле, але є різні види запитань: від «з ким ти вчора спав» до «яка в тебе мрія».

Посидів я там, позапитував людей різні речі і потім мені просто набридло когось щось питати. Напевно так і робить більшість людей. Є щось нове, зайшли, спитали і розійшлися.

Реального спілкування вам не замінить жодна соціальна мережа чи сервіс. В реалі класно, що ти бачиш міміку співрозмовника і його можна досить таки легко спалити.

Якщо маєте бажання і не маєте чим зайнятися, можете спробувати зайди і поприколюватися з когось, можливо хтось вам відкриє свої потаємні секрети.

А з ким ви сьогодні будете бухати? 😀 Задав чергове запитання.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*