Будьмо позитивні!!! - Блог про Львів

Будьмо позитивні!!!

Позитив

Любить Воробус поговорити на теми, які багато людей називає «кепом», але такий вже я від природи, що коли щось залітає в голову, то обов’язково мушу виговоритися.

Отже, у сьогоднішній статті буду говорити про позитив, а саме про те, чому люди такі всі навколо злі і як це перебороти.

Робота, сім’я, хата, вибори, городи, стосунки із коханими людьми, вибори, транспорт – це і не тільки колись дістає.

«Живий» приклад – приходжу я вчора на пошту, хотів заплатити за телефон, культурно питаю жіночку хто останній, а вона якась така злюка що це просто абзац. Чого вона така зла? Питаю її що сталося, а вона ой не питай, на що я відповів – та забий, будь позитивна.

Вона спочатку нічого не зрозуміла, але потім посміхнулася. Таких випадків я можу навести безліч. Пам’ятаю товариш розповідав ще історію як його якийсь дядько хотів бити за те що він його збудив дуже рано у літньому таборі. Ви думаєте товариш відповів агресією? Навпаки, він сказав я не буду з тобою сваритися, бо я тебе люблю. 😀

Не подумайте що він якийсь не такий, просто ці слова подіяли і чувак-агресор став добрішим.

Ви думаєте у Воробуса все так солодко в житті? Та звісно що ні, бувають дні веселі, бувають дуже погані, але колись ще нервувався на це все, зараз більше дивлюся на світ із позитивом.

Також читайте:   Помешкання як зоопарк...

Нервові клітини не відновлюються і якщо і так далі нервуватися, то можна і до 50-ти не дожити, а так сміх на хвилину продовжує життя, тому треба сміятися.

Як не потрапити під вплив негативу інших людей? Є багато способів. Якщо почну все розписувати, то напевно вийде не одна стаття, а цілий цикл. В принципі можна було б це зробити, але ось сьогодні не буду. Виділю просто найцікавіші.

Якщо їдете у маршрутці, всі кричать, то ви просто надягніть навушники з музикою і слухайте її собі. Вони собі будуть злитися, а ви залишаєтеся на позитиві.

Якщо до вас проявляють агресію – старайтеся зробити цю людину позитивною, якщо ж не виходить, то просто не спілкуватися з нею. У людей деколи бувають моменти, коли їм нема з ким поговорити або ж просто нема на кому вивести свою злість. Це також треба розуміти, а не одразу ж лізти до бійки.

Так, є деколи поганий настрій, то найкраще поїхати у гори або ж піти у ліс і покричати – помагає. 😀 Ще як варіант – піти на спорт, там також можна енергію знешкодити. Ви так змучитеся, що вам і сваритися не буде з ким.

Будьмо позитивні і життя навколо буде здаватися набагато кращим!!! Або ж просто – будемо всіх любити. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 13.10.2012 пише:

    головне позитив в тому житті!!! :rolleyes:
    П.С. Є народ який знає PHP ?? бо заради написання звичайної форми впадло вчити пхепеху ) HTML CSS XML MySQL знаємс треба допомога в пхпешці !!! плюшки за допомогу обіцяю і посвяту в новий проект)

  2. PVS 14.10.2012 пише:

    Вертоліт пише:
    Є народ який знає PHP ??

    Є.

  3. Vorobus 18.10.2012 пише:

    Вертоліт, 😀 😀 😀 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*