“Де-факто” виходить у чвертьфінал турніру під егідою “Умбро” - Блог про Львів

“Де-факто” виходить у чвертьфінал турніру під егідою “Умбро”

Де-факто у чвертьфіналі

Завершився груповий турнір з футзалу, який проходить під егідою «Умбро».

Сьогодні команда «Де-факто» за яку грає Воробус проводила свій черговий поєдинок. Цього разу нашим суперником була досить таки цікава команда – «Маркус». Вони вже грають разом досить давно і плюс мають у своєму активі багато гравців.

На жаль, через недолуге вилучення у минулому поєдинку ваш автор не міг сьогодні зіграти. Шкода, але емоції свої треба тримати при собі, що постараюся зробити наступного разу. Команду ж підводити не можна.

Але, це не означає, що я не був присутнім на грі. Був і намагався своїми підказками допомогти.

Розпочався поєдинок між «Маркусом» та «Де-факто» спокійно, якось не було такого накалу як у вчорашній день. Команди не форсували події, бо добре знали що обидві вийшли у наступний раунд. Так тривало десь до середини першого тайму, бо наступний відрізок часу ми провалили.

Як наслідок, ми отримали у своїх ворота 3 м’ячі без відповіді. Як кажуть, справа була зроблена.

Друга половина зустрічі вже проходила більше за нашої ініціативи. Це досить швидко принесло свої плоди, бо Ярослав Якімишин один гол відіграв. А далі більш досвідчена команда «Маркус» просто зберігала м’яч. Чи могли ми забити ще? Могли, але напевно сьогодні був не наш день.

Також читайте:   Футзал. Autumn Cup. Курсанти 15:5 Стрийська city. Воробус знову перемагає.

Під кінець гри «Маркус» забив ще один гол і тим самим гравці цієї команди встановили остаточний рахунок у грі 4-1 на користь команди суперника.

Що далі? Незважаючи на те, що команда «Де-факто» зайняла із трьома очками третє місце у групі ми проходимо далі. А далі буде ой як цікаво.

Справа у тому, що за схемою турніру нашим наступним суперником буде дуже грізна команда, чемпіон минулого турніру під егідою «Умбро» – команда «Княжий ринок».

Знаю, з ними буде не легко, люди досвідчені, грали у вищій лізі футзалу, але нічого, будемо намагатися щось їм протиставити. М’яч – круглий, поле квадратне. Радує те, що у цій грі я вже зможу грати і намагатимусь своїми діями допомогти команді «Де-факто».

Що з цього вийде, побачимо вже менше чим за шість днів.

Якщо мені не зраджує пам’ять, то гра із «Княжим ринком» відбудеться на наступну суботу. Про початок гри повідомлю додатково.

В інших чвертьфіналах між собою зіграють:

Адреналін – Chicago
Нові імена – Shisha-club
КПУ – Маркус

Слабих команд на цій стадії змагань вже нема, тому буде весело.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*