Дістав той спам - Блог про Львів

Дістав той спам

Спам

На вулиці холодно, а в душі – тепло. Саме так можу охарактеризувати теперішній свій стан душі. Вийдеш на ту вулицю, перекурив і швидко втікаєш у приміщення. Сніг падає, холодно і не знати тепер чи ще буде тепло найближчим часом чи ні.

Щось сьогодні ваш автор не в гуморі. Напевно, все-таки, на вихідних було добре, а зараз сидиш і працювати зовсім не хочеться тільки би дрімав і дрімав. Можливо ще трохи на людей впливає те, що з суботи на неділю перевели годинники на годину назад.

Напевно до цього треба ще звикнути. Але, найбільше що мене сьогодні дістало – це спам, який у мене накопичився протягом вихідних днів в які я рідко коли заходив в інтернет.

Заходиш на блог в спам потрапило багато коментарів і щось таке дурнувате пишуть ті боти, що аж противно то все читати. Береш просто, виділяєш і видалити, видалити і видалити.

Зайшов у соціальні мережі. Там також кілька хвилин не всидиш як починаються оці всі повідомлення спамерського характеру приходити, кілька з них процитую:

«Можеш позичити триста гривень до кінця тижня, мені дуже треба». Ага, як позичиш комусь, то потім шукай вітер у полі. Якщо він зараз не має грошей, то з чого ж він віддавати буде в кінці тижня? Кеп, що називається.

Також читайте:   Чому люди бухають?

«Завтра у такому такому клубі дискотека приходь, квитки всього лише по 30 гривень». Та яка дискотека у середині робочого тижня? Ну йоли-пали. От правильно кажуть, додай людей у друзі і як заспамлять тебе потім не знаєш як від них втекти.

Для інформації є група на яку люди підписуються, а не спамити мене кожного дня з їхніми вечірками і так далі.

Видаляю таких друзів потрохи. Навіщо мені вони?

Йдемо далі. Електронна пошта. Ойойоой, спаму налетіло що тільки і чисти його. То якийсь американець каже шо я виграв мільйон доларів і треба допомогти, то якісь товари продають, то попідписувався не знати на які новини. Спам йде у поштову скриньку аж гай шумить.

Дістали…. Видаляюся з різних підписок, американців видаляю навіть не читаю. На все це витратив близько години часу.

Думаю хоч стару добру аську увімкну. Вмикаю, ойойойоййой, когось там зламали і давай мені проголосуй, Ігор це ти? Що за люди? Хоч би за паролями своїми дивилися.

Спам спамом і це також являється проблемою у сучасному інтернеті.

А як ви боретеся із спамом?

Порада від Воробуса: Якісна та професійна розробка сайту, тем та плагінів для WordPress. Низькі ціни та швидке виконання замовлень.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 29.10.2012 пише:

    На вулиці холодно, а в душі – тепло. ШО ЗА ПЛАГІАТ !!!!!!! 👿

  2. Vorobus 29.10.2012 пише:

    Вертоліт пише:

    На вулиці холодно, а в душі – тепло. ШО ЗА ПЛАГІАТ !!!!!!! :evil:

    😀 😀 😀 😀 😀

  3. Постійний гість 29.10.2012 пише:

    А в мене спаму нема хахаха 😀
    і чого ти вчіпився тих американців 😆

  4. Постійний гість 29.10.2012 пише:


    Vorobus
    пише:

    Вертоліт пише:
    На вулиці холодно, а в душі – тепло. ШО ЗА ПЛАГІАТ !!!!!!!

    а шо правда смішно

  5. patron 31.10.2012 пише:

    А ще класний спам шлють мені часто, десь там в Африці війна йде, у бідної дівчини помер тато диктатор і в неї повно грошей, але їх терміново потрібно перевести з країни банківським переказом, бо з дня на день банк захоплять повстанці і каюк. Так як зняти вона їх не може, просить реквізити мого рахунки, щоб перевести мільони мені, ну і на додачу вона сама прилетить і ми будемо жити довго щасливо і багато! Оце так спам 😆

  6. Jorgen 31.10.2012 пише:

    patron пише:

    А ще класний спам шлють мені часто, десь там в Африці війна йде, у бідної дівчини помер тато диктатор і в неї повно грошей, але їх терміново потрібно перевести з країни банківським переказом, бо з дня на день банк захоплять повстанці і каюк. Так як зняти вона їх не може, просить реквізити мого рахунки, щоб перевести мільони мені, ну і на додачу вона сама прилетить і ми будемо жити довго щасливо і багато! Оце так спам :lol:

    Це так звані нігерійські листи, які є досить старим способом шахрайства, їх ще навіть слали колись у звичайних конвертах, коли Інтернет не був таким популярним. Для того, щоб тобі переслали мільйони на твій рахунок, потрібно всього-навсього вислати якісь нещасні 100-200 доларів, щоб тобі цей рахунок відкрили. А оскільки листи розсилаються на мільйони адрес, завжди найдеться якийсь лох який повірить.

  7. patron 31.10.2012 пише:

    Мені писали, що 100-200 дол на білет дівчині!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*