Футбол. Ліга чемпіонів. Динамо знову програє, на цей раз Порту (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга чемпіонів. Динамо знову програє, на цей раз Порту (відео)

Де ж ти, Блохін?

Вчора в Європі знову був великий футбольний день, проходили матчі у ще чотирьох групах Ліги чемпіонів. Як завжди, не обійшлося у цей день без сенсацій, зокрема доволі несподівано програли Арсенал, Реал та Манчестер Сіті.

Хотілося, щоб сенсаційно зіграла і українська команда – Динамо, але кияни вкотре програли, на цей раз португальському Порту і тим самим ще більше ускладнили собі вихід із групи.

Після того як Шахтар переміг Челсі вся футбольна Україна сподівалася на позитивний результат і у матчі за участю Динамо. Суперник у киян був не менш слабший – Порту, але при всій повазі до цієї команди португальці зараз не ті що були раніше і з ним можна спокійно грати і навіть перемагати.

Інша справа, що Динамо зараз у розваленому стані і програє як у внутрішній першості, так і на міжнародній арені.

Розпочався вчорашній поєдинок досить таки спокійно, команди не форсували подій, але як це часто трапляється Динамо взяло і пропустило гол з нічого.

15 хвилина – не знаю як грали захисники української команди, але Варелі дали пробити і ми вже програємо.

Те саме трапилося і на 36 хвилині, коли знову ж таки вже Мартінеса залишили самого біля наших воріт, невдало вийшов на перехват Шовковський і знову пропускаємо.

Це якийсь не захист, а прохідний дір.

Також читайте:   Ліга чемпіонів: символічна збірна «Фіналу восьми» за версією «5х5»

Правда між цими голами був ще гол Гусєва з кутового (Олег вдало зіграв головою), але на перерву ми пішли у статусі команди, що програє.

Друга половина зустріч – це намагання Динамо відігратися і гра Порту на результат. З потугами, але кияни таки 72 хвилині зусиллями Ідейе таки відігруються, але знову ж таки наступаємо на ті самі граблі.

78 хвилина – банальний простріл у нашу штрафну, воротар та захисники сплять і той же Мартінес як на тренуванні вколочує шкіряного у сітку воріт Динамо.

Що називається – «Good bye».

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Порту із рахунком 3-2, що дозволяє цій команді із 9-ма очками очолити нашу групу і зробити шанси на свій вихід із групи ще більшими.

Динамо ж із трьома заліковими пунктами поки що третє і тепер, щоб сподіватися на вихід із групи київській команді треба у трьох матчах що залишилися будь-що перемагати. Інший результат зможе нас вивести лише у Лігу Європи.

Наступний свій поєдинок у групі українська команда проведе за два тижні, а саме 6 листопада. У цей день підопічні Блохіна на своєму полі прийматимуть все те ж Порту.

Будемо сподіватися на перемогу у цьому поєдинку і вболіватимемо за наших.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у цьому поєдинку:

Фото: tsn.ua .

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*