Футбол. Ліга чемпіонів. Шахтар 2:1 Челсі (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга чемпіонів. Шахтар 2:1 Челсі (відео)

Все дуже добре

Вчора у Європі був великий футбольний день, проходили матчі 3-ого туру турніру під назвою – Ліга чемпіонів.

Увага українських вболівальників футболу була прикута до міста Донецьк, де Шахтар приймав на своєму полі гостей із Лондона – команду Челсі.

Це вам не якийсь там аутсайдер турніру, а, все-таки, діючий володар трофею. Матч мав бути цікавим і, чесно вам скажу, виправдав усі сподівання.

Подібного поєдинку я не бачив ще з часів матчу у тому ж Донецьку між Шахтарем та Зенітом. Гра тримала у напруженні до самого завершення гри, були швидкості, моменти, а це якраз і подобається глядачам.

Шахтар зараз на ходу і це говорить не одна людина, яка хоч трохи розуміється у футболі. В Україні за 12-ть турів чемпіонату ця команда не втратила жодного очка, а в Європі ще не програвала.

Черговим випробуванням для команди Луческу мала стати гра із діючим володарем Ліги чемпіонів – командою Челсі. Але, як покаже потім гра, ноги у футболістів із Донецька не тряслися і вони здобули впевнену перемогу.

Розпочався поєдинок краще не придумаєш. «Гірники» побігли всією командою в атаку і досить таки швидко відкрили рахунок. Неузгодженими діями захисників Челсі скористався Тейшейра, який влучно пробив із меж штрафної. А йшла лише 3 хвилини гри.

Челсі було шоковане, а Шахтар і на далі диктував свої умови на полі. Ще не раз до кінця першого тайму могла забити команда Луческу, але виручав гостей їх кіпер – Чех.

Також читайте:   Як "Верес" і "Зоря" грали футбол у Львові

Англійці ж також атакували, але чогось надзвичайно небезпечного вони не створювали.

Початок другої половини зустрічі знову був шокуючим для Челсі. У центрі поля обрізався хтось із гравців суперника, Адріано м’яч перехопив, віддав на Фернандіньо і останній вдало пробив повз Чеха.

2-0 і це вже вагома заявка на перемогу у матчі.

Якщо ви думаєте, що Шахтар одразу ж сів цілою командою у захист, то ви помиляєтеся, вони і на далі атакували. Скажу навіть більше, пішов відкритий футбол у виконанні обидвох команд.

Єдине що вдалося гостям – це під кінець гри забити гол престижу. Після неузгоджених дій захисників відзначився Оскар.

Звучить фінальний свисток, який фіксує заслужену перемогу Шахтаря із рахунком 2-1. що дозволяє нашій команді одноосібно із 7-ому очками очолити турнірну таблицю.

В іншому поєдинку нашої групи доволі несподівано італійський Ювентус на виїзді не зумів перемогти скромний датський Нордшелланд, нічия 1-1.

Наступний, 4-й тур у нашій групі відбудеться вже за два тижня, а саме 7 листопада. У цей день Шахтар поїде в гості до Лондона, а Ювентус прийматиме Нордшелланд.

Зараз кожен матч буде вирішальним, тому будемо вболівати за Шахтар.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у цьому поєдинку:

Фото: ufootball.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Як вчора люди масово програли гроші на тоталізаторах

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*