Футбол. Ліга Європи. Українські команди синхронно перемагають (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Українські команди синхронно перемагають (відео)

Рамос знову перемагає

Ви не повірите, але вчора в Європі був знову великий футбольний день, проходили матчі другого туру турніру під назвою – Ліга Європи. Увага українських вболівальників футболу була прикута до двох команд, а саме до Металіста та Дніпра.

Що приємно, обидві команди перемогли і зараз вони можуть розраховувати на вихід у наступне коло змагань.

Розпочнемо мабуть розповідь із харківського Металіста. Після виїзних 0-0 із Баєром команда Маркевича у домашньому поєдинку із Рафідом хотіла взяти будь-що три очки. Це їм вдалося зробити, але гості також були в цій грі на висоті і якби їм більше пощастило, то не знати який би був підсумковий рахунок у грі.

А так Металіст терпів, терпів і таки використав свої моменти. У складі переможці відзначилися Едмар та Хав’єр.

В іншому поєдинку нашої групи німецький Баєр на виїзді переміг норвезький Русенборг із рахунком 1-0. Таким чином, після 2-х турів лідерами групи є Металіст та Баєр, які мають в активі по 4 очки, Русенборг, займаючи третє місце має 3 очки, у Рапіда – 0 у графі.

Дніпропетровський Дніпро. От хто, а це команда-загадка. Чесно вам скажу, що команда Рамоса мене цього сезону тішить. Ви подивіться який тільки там підбір виконавців зараз. На заміні сидять люди, які би були лідерами у будь-якій команді чемпіонату України.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Спортлідер + 0:2 Енергія (відео)

Після переможної гри із ПСВ багато спеціалістів казало, що дніпрянам пощастило. Що нас очікувало у грі із АІКом? Господарі поля добре виглядали, двічі перемагали по ходу гри, але Дніпро таки знайшов у собі сили відігратися і навіть перемогти.

У складі української команди голами відзначилися – Калініч, Мандзюк та Селезньов.

В іншому матчі нашої групи ПСВ каменя на камені не залишило від сильного італійського Наполі. 3-0 та італійці їдуть додому з нічим.

В турнірній таблиці Дніпро зараз, маючи в активі 6 очок, займає 1 місце. І це в такій сильній групі.

Друге-третє місце ділять Наполі та ПСВ – по три очки.

АІК поки не набрав жодного очка.

Також, боротьба має бути ой якою цікавою у цій групі.

До речі, наступний, 3-й тур в Лізі Європи відбудеться 25 жовтня. Зокрема, Дніпро прийматиме Наполі, а Металіст поїде в гості до Русенборга. Матчі обіцяють бути дуже цікавими.

Насамкінець, пропоную, хто не бачив ще, переглянути відео забитих голів у матчах за участю українських команд і згадати такі приємні миттєвості перемоги:

Фото: tsn.ua .

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*