Футбол. Молдова 0:0 Україна - Блог про Львів

Футбол. Молдова 0:0 Україна

Не пішло

Вчора в Європі і не тільки був великий футбольний день, проходили відбіркові матчі за вихід на чемпіонат світу, який, нагадаю, відбудеться у Бразилії.

Увага українських вболівальників футболу була прикута до міста Кишинів, адже саме там свій поєдинок із збірною Молдови проводила наша національна збірна. Хотів перед тим написати, що команда Блохіна, але, як відомо, він вже більше не тренер збірної.

Чому? По-перше, він зараз у лікарні, по-друге – Олег Володимирович вирішив зосередитися на роботі в київському Динамо.

Що лише перед цією грою про нового тренера, але команду у Молдову повіз Заваров та Баль. Подейкують, що перший і очолить національну команду. Як буде насправді – побачимо згодом, а поки що про саму гру.

Ні для кого не секрет, що у Кишинів Україна їхала лише за перемогою. Якщо не будемо брати в таких матчах три залікових бали, то місця на чемпіонаті світу для нас не знайдеться. А перемогу ми таки не здобули, хоча моментів було безліч.

Мене цікавить інша сторона медалі, а саме чому збірна вийшла на цю гру із одним номінальним нападником – Зозулею? Ми вже колись нарешті навчимося не боятися, а дійсно грати першим номером. Так, по ходу гри на поле вийшли Мілевський, Девіч, Селезньов, але чи не було вже пізно?

Також читайте:   Футбол. Розпочався продаж квитків на гру між Україною та Сан-Маріно

А моментів скільки ми мали щоб забити такий бажаний гол. Чого лише вартують удари Зозулі (влучив у штангу), Михалика (не влучив у пусті ворота із двох метрів), Девіча та Селезньова.

Прикро, але фарт цього вечора був не на нашій стороні, хоча Україна могла і взагалі програти, але про це трошки згодом.

А що господарі поля. У їхньому виконанні запам’яталися два моменти.

Перший – рука Хачеріді і не призначення пенальті у наші ворота. Арбітр мав всі підстави зафіксувати порушення правил.

Другий – компенсовані хвилини до гри. Саме тоді збірна Молдови могла вирвати перемогу, але на дальній удар гравця господарів вдало зреагував кіпер України – П’ятов, а то навіть не хочу думати що би було.

Звучить фінальний свисток, який фіксує у цій грі «сухі» 0-0, які українську збірну явно не задовольнили. Тепер на Заварова і Баля чекає у вівторок 16 жовтня набагато сильніша збірна Чорногорії, яку ми будемо приймати вже вдома. Права на помилку у цьому поєдинку ми вже не маємо.

Додам, що початок цього поєдинку на НСК «Олімпійський» о 21 годині за київським часом.

Вперед, Україно, до нових перемог!!!

P.S. В іншому матчі нашої групи збірна Англії на своєму полі розбила Сан-Марино – 5:0.

Фото: sport-xl.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*