Футзал. Чемпіонат України. Ураган 4:2 Енергія (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Ураган 4:2 Енергія (відео)

Енергія програє Урагану

У 4-ому турі чемпіонату України з футзалу на вболівальників футзалу очікувало галицьке дербі, адже між собою зустрічалися львівська Енергія та івано-франківський Ураган.

Гра проходила на полі наших суперників і завершилася, на жаль, перемогою Урагану із рахунком 4-2.

До цього поєдинку господарі майданчику команда Ураган не здобула жодного очка. Причина? Команда змінилася майже на половину і їй треба зігратися. Енергія ж була на ходу, бо в минулому турі здобула перемогу над принциповим суперником – харківським Локомотивом.

Що готувала для нас звітна гра? Розпочався поєдинок із атак господарів поля, які раз за разом турбували кіпера Енергії – Лисенка. До пори, до часу нам щастило, але напевно ключовим епізодом гри стало вилучення кіпера львівської команди.

Будник пробив вже по пустих воротах і Влад ціною червоної карточки не дав йому відзначитися.

Перевагу одного гравця впродовж двох хвилин господарі поля одразу ж використали сповна. Це Євген Валенко вдало пробив.

Не встигли «енергетики» як слід прийти у себе як знову отримали гол у свої ворота. Це Роман Кордоба підхопив шкіряного, пройшов і вдало пробив повз Кардаша.

За рахунку 2-0 і завершилася перша половина гри.

Також читайте:   Історія та особливості турніру «В ніч на Андрія»

У другій частині гри Енергія одразу ж пішла у ва-банк і випустила п’ятого польового гравця. Тактика спрацювала відмінно і завдяки двом голам Павленка рахунок став рівним 2-2.

І тут команду підвів Дмитро Бондар. Футзаліст Енергії заробив другу жовту картку і знову Ураган вдало використовує чисельну більшість.

Львів’яни пробували врятувати гру за допомогою п’ятого польового, натомість отримали гол знову у свої ворота. Відзначився все той же Кордоба.

Часу щоб відіграти гандикап у два м’ячі вже не було.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу господарів майданчика із рахунком 4-2, а це означає, що в активі «енергетиків» залишилося 7 очок і тепер їх за втраченими очками випереджає харківський Локомотив.

Наступний, 5-й тур чемпіонату відбудеться 13 жовтня, але Енергія свій черговий поєдинок зіграє аж 24 листопада. Чому так? А все просто, така пауза викликана тим, що у 5-ому турі львівська команда вільна від ігор, а далі буде перерва пов’язана із матчами збірної.

Чекаємо наступних поєдинків і перемог від Енергії. А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відеофрагменти поєдинку в Івано-Франківську:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*