Футзал. Умброліга. Де-факто 0:10 Княжий ринок - Блог про Львів

Футзал. Умброліга. Де-факто 0:10 Княжий ринок

Команда Воробуса крупно програє

Казка завершилася, саме так можна сказати про гру команди «Де-факто» у сьогоднішньому поєдинку із командою «Княжий ринок». 0-10 і ми прощаємося із турніром.

Якби там не було, щоб там не говорили, але все закономірно і нема навіть що казати. Футзалісти «Княжого ринку» просто каменя на каменя не залишили від нашої команди.

Але, про все по-порядку. Отже, ще за довго до цього поєдинку багато говорили у команді що буде важко, що треба серйозно налаштовуватися на гру. На гру таки налаштувалися, але грали ми лише 8 хвилин, поки рахунок був 0-0.

Далі на полі була лише одна команда – суперника. Розпочався поєдинок, суперник одразу ж нас затиснув, раз за разом вони завдавали удари по воротах, але до пори до часу нам просто щастило, деколи щоправда навіть добре зіграв ваш автор.

Але. коли протягом однієї хвилини ми пропустили 2 м’ячі – як кажуть почалося. За команду «Княжий ринок» грають люди, які понюхали пороху вищої ліги і вони досить таки швидко карають за помилки. І якщо слабші команди можуть ще не реалізувати свої моменти, то тут просто не прощають. Є чого повчитися.

Перший тайм завершився із рахунком 5-0 не на нашу користь і єдине що вдалося команді «Де-факто» – це за 20-ти хвилинку створити один хороший момент, правда його ми не реалізували.

Також читайте:   Футзал. Гранд ліга Львова. "Нові імена" - "Бастіон". Анонс

Друга половина зустрічі співвідношення сил на полі не змінила. Наші суперники атакували і як наслідок забили ще 5 м’ячів. Зараз, коли емоції вже трохи вгамувалися можу сказати що у багатьох з них винен і ваш автор. Так, у деяких моментах я рятував команду, але і свої провини з пропущених м’ячів не знімаю.

Чи могли ми забити у другому таймі хоча б гол престижу? Могли і не раз, але тим і підтверджується клас команди, що одна забиває, а інша ні. Два стовідсоткових виходи мине реалізували.

Десь за 5 хвилин до завершення гри «Княжий ринок» зняв воротаря і пішов з п’ятим польовим на наші ворота, але хоч ці хвилини можна записати собі у актив. Ми не пропустили і навіть більше Воробус міг забити гол у пусті ворота, але трохи не влучив.

10-0 і ми завершуємо змагання на турнірі, який проводився під егідою «Умбро». Турнір для нас став черговим досвідом, завдання мінімум (вихід із групи) виконали, можливо якщо з часом будуть організовуватися подібні турніри, то обов’язково візьмемо участь у них.

Найближчим часом на блозі очікуйте інтерв’ю із одним із організаторів турніру.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*