Футзал. Умброліга. Техніка для бізнесу 1:7 Де-факто (Воробуса вилучають з поля) + відео - Блог про Львів

Футзал. Умброліга. Техніка для бізнесу 1:7 Де-факто (Воробуса вилучають з поля) + відео

Воробус перемагає

Вчора ваш автор і його команда «Де-Факто» проводила свій другий поєдинок на турнірі під егідою «Умбро». Черговим нашим суперником була команда, яка має назву – «Техніка для бізнесу».

Після поразки у минулому турі від команди «Shisha-club» права на помилку ми вже не мали. Фактично хто програвав у цій грі, той і прощався із мріями вийти із групи.

Як завершилася ця гра, які цікаві ситуації були у грі та багато іншого читайте далі.

Розпочну із того, що до цієї гри ми готувалися дуже відповідально, не один раз переглядали відео із минулого поєдинку і були наголоси на помилки, які цього разу намагалися не допускати.

Коліно Воробуса? Перед самим матчем ще відчував у ньому біль, але коли розпочався поєдинок за нього забув і завдяки цьому гра мені пішла.

Розпочався поєдинок якось нервово, бо перші кілька хвилин щось робили багато помилок і навіть суперник міг забити, добре що все обійшлося. А згодом нас вже було не стримати.

Єдине, що в кінці першого тайму за рахунку 5-0 ми мали п’ять фолів, але до пробиття 10-ти метрового справа так і не дійшла.

Другий тайм – це захисна гра з нашого боку і контроль м’яча з метою не пропустити голу і мати хорошу різницю забитих і пропущених м’ячів.

Також читайте:   Футзал. Енергія 3:2 Тайм (відео)

Спочатку все так і було, а потім…

А ось під кінець гри стався епізод який я буду пам’ятати довго. Справа у тому, що за рахунку 6-0 гравець команди суперника вийшов зі мною сам-на-сам і я щоб запобігти голу зіграв руками за межами штрафної. Як я не просив суддю не вилучати мене з поля, але він таки мене вилучив і правильно зробив.

Зовсім невиправданий вчинок з мого боку, бо емоції треба стримувати і їх залишати в роздягальні, а так я просто підвів команду перед вирішальним недільним поєдинком із командою «Маркус».

Один матч дискваліфікації і сьогодні я буду сидіти на лаві запасних у мештах.

Повертаючись до гри, ми таки перемогли із рахунком 7-1, але чи вийдемо у наступне коло змагань покаже час, адже команда «Маркус» теж серйозна і їм сьогодні потрібна лише перемога.

До речі, в іншому поєдинку вчорашнього дня команда «Shisha-club» зіграла внічию із «Маркусом» 2-2.

Турнірна таблиця на даний момент виглядає наступним чином:

1.«Shisha-club» – 7 очок після 3 матчів.
2.«Де-факто» – 3 очки після 2 матчів.
3.«Маркус» – 1 очко після 1 матчу.
4.«Техніка для бізнесу» – 0 очок після 2 матчів.

Сьогодні все вирішиться після поєдинків «Маркус» – «Техніка для бізнесу» і «Маркус» – «Де-факто».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*