Коли впіймають “караванського” стрілка? - Блог про Львів

Коли впіймають “караванського” стрілка?

Хто він цей Ярослав?

Вчора ваш автор заходив в один із супермаркетів нашого міста, то перше, що мені кинулося в очі на вході, так це фото злочинця якого шукає вся Україна.

Ви, мабуть здогадалися, що мова іде про «караванського» стрілка, який 26 вересня у київському ТРЦ зухвало розстріляв трьох і поранив одного охоронця. І все через якусь там вкрадену флешку, за яку ніколи би не посадили за грати.

Сьогодні надворі вже 6 жовтня, а вбивцю так і не знайшли. Воробус також дивиться телебачення, читає інтернет і мені аж цікаво чи знайдуть Ярослава Мазурка чи ні.

Чому Ярослава Мазурка? Тому що нещодавно у ЗМІ з’явилася інформація, що начебто вбивцю впізнали і це саме людина з таким прізвищем.

Коли ж його знайдуть і хто це взагалі такий і навіщо він вбив трьох невинних людей, які мають сім’ї, діти – питання риторичне.

Читав я багато і деколи мене інформація, яка з’являється дуже веселить. Наприклад, є інформація, що він був на Львівщині кілька днів, а зараз повернувся до Києва. Ну не смішно? Та він напевно зараз заліг на дно так, що і духу його не чути, не те що хтось його там бачив.

По-друге, начебто Ярослава шукають по соціальних мережах. І що? Щось я сумніваюся, що йому зараз до соціальних мереж. От, з’явилася в інтернеті його сторінка в Однокласниках, зайшов на неї, цікаво, але там нема жодної його фотографії, якісь суцільні картинки, спогади, ностальгії і так далі.

Також читайте:   Словесний понос

Повірте, в інтернеті я не вперше сиджу і знаю що фейків є дуже багато і створити його не так то і важко. Скільки вже було пригод і відео затримань розбещувачів неповнолітніх. І що цікаво, сторінки в соціальних мережах були у них і багато. Та який там зараз може бути інтернет.

Де насправді злочинець зараз? Як кажуть люди у таких випадках – а хто його знає, можливо і вже взагалі нема його в Україні. От якби міліція була тоді його впіймала у той же день, коли було скоєно злочин, тоді була би і інша розмова.

А так поки що, шукай голку у сіні, шанси є, але дуже і дуже мінімальні. Будемо сподіватися, що наша міліція таки знайде вбивцю і він вже більше нікому не зробить кривди.

А хто він такий і навіщо це зробив – це вже буде відомо при допиті, бо версій як завжди багато, що він то колишній працівник правоохоронних органів, що псих, що кілер, що вирішив помститися ніби то його звільнили з роботи і так далі. Остання версія взагалі цікава.

У Львові, наприклад, коли не йдеш біля супермаркетів завжди є оголошення, що приймають людей на роботу. Одним словом, нічого не ясно.

Насамкінець, пропоную переглянути відеосюжет сайту ТСН про «караванського» стрілка:

Фото: vidomosti-ua.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. http://konus.org.ua/yaroslav-mazurok-foto-z-pasportu/ – тут є фото з паспорту у порівнянні з фотом з камер.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*