Команда Де-факто: настав час вирішальних поєдинків - Блог про Львів

Команда Де-факто: настав час вирішальних поєдинків

На черзі чвертьфінал

Захопився Воробус футболом і то так серйозно. Як кажуть – апетит приходить під час їжі, саме так можна сказати про поєдинки команди «Де-факто» на футзальному турнірі, який проходить під егідою «Умбро».

Завтра на нашу команду чекає чвертьфінал, де нашим суперником буде дуже і дуже серйозна команда – «Княжий ринок». Хто не знає що це за команда, то скажу що там грають футзалісти, які вже понюхали пороху вищої ліги і не тільки.

Хлопці зіграні і грають вже багато років разом, плюс вони перемогли у минулому подібному турнірі.

Ми прекрасно розуміємо що шансів у команди «Де-факто» практично нема. Я ніколи таких прогнозів не робив, але наші шанси у цьому поєдинку 1 проти 99 відсотків на користь «Княжого ринку».

Тим не менше м’яч круглий, поле квадратне і все може бути.

Ще перед початком цього турніру у нашої команди було завдання мінімум вийти із групи, а після жеребкування ми зрозуміли, що група таки була досить серйозна. Ви тільки подумайте у суперники нам потрапили команди: Маркус, Shisha-club і Техніка для бізнесу.

Перші дві команди знали чим дихають, а ось остання ні. Але, як показали матчі зараз всі вміють грати у гру мільйонів і з всіма було важко.

Також читайте:   Чемпіонат Європи серед ЗВО: відбулось жеребкування жіночого турніру

Десь фарт допоміг нам вийти із групи з третього місця, але як кажуть – щастить сильнішим. Хлопці були дуже раді, що вихід з групи собі гарантували.

Так, зараз багато ходить розмов, що ніби шкода, що ми потрапили зараз на дуже сильну команду. Та шкода, але з іншого боку проти «Княжого ринку» можна побачити який у нас рівень, чого ще треба вчитися і так далі.

Головне не перегоріти перед грою, таке також буває.

Ще після матчу з Маркусом я в інтерв’ю говорив, що будемо пробувати щось протиставити команді суперника. Відео бачив, висновки зробив, а як вийде – побачимо. Головне щоб коліно не боліло, оце також проблема вашого автора.

Як зіграємо? Важко зараз відповісти на це питання, бо як показали матчі у групі були як хороші моменти гри, так і провальні. Тому, ми можемо як програти розгромно, так і зіграти достойно.

Час покаже, до речі завтрашній поєдинок між нашою командою та «Княжим ринком» розпочнеться о 10 годині 50 хвилин. Місце – майданчик біля гуртожитків на вулиці Тернопільській, 13а.

Як завжди по завершенню поєдинку очікуйте звіт про гру.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*