Команда “Де-факто”: в очікуванні вирішальних поєдинків - Блог про Львів

Команда “Де-факто”: в очікуванні вирішальних поєдинків

Де-факто

Сьогодні надворі п’ятниця, 12 жовтня, а це означає, що саме сьогодні останній робочий день перед вихідними, а далі на нас чекає субота, неділя, де можна буде нормально відпочити.

Але, ваш автор і не думає відпочивати, зараз сезон грибів, а отже знову спробую десь поїхати і позбирати ці рослини із шапочками, плюс саме в суботу та неділю на команду «Де-факто» за яку грає ваш автор очікують чергові два поєдинки на турнірі з футзалу під егідою «Умбро».

Саме про них і поговоримо у черговій статті на блозі Воробуса.

Після поразки у першому турі від команди «Shisha-club» кілька разів передивлявся відео з гри, як нам забивали, як ми могли забити, але, на жаль, ми таки програли.

У цій грі ми наробили стільки помилок, що їх би вистачило не на один, а на всі три матчі у групі. Але, що поробиш, ніхто із нас професіоналом не є, тому поки вчимося.

Завдання виходу із групи з нас ніхто не знімав, тому так мені здається, що в суботу буде ключовий поєдинок у групі. Чому ключовий? Справа у тому, що за регламентом із групи у плей-офф виходять по дві кращі команди із груп, плюс дві з трьох кращі, які посядуть треті місця.

Є шанси? Та звісно що є, можна навіть і з другим місцем вийти, лише треба перемагати.

Також читайте:   Футбол. Підсумки об'єднаного турніру між російськии та українськими командами

Наш наступний суперник команда – «Техніка для бізнесу». Нічого про цю команду не знаю, єдине що бачив відео з їхньої гри проти команди «Shisha-club». Тоді вони поступилися із рахунком 1-4, але виглядали досить таки пристойно. Тому, це вкотре доводить, що всі вміють грати футбол і з кожною командою можна грати.

Команда, яка програє у суботу фактично прощається із мріями вийти далі, тому чую буде серйозна гра.

Єдине мене поки що тішить, так це те, що коліно, яке вже досить таки довго болить у Воробуса схоже загоюється і сподіваюся проблем у суботу вже не буде, плюс добре, що ми вже знаємо всіх команді як хто називається, і таке буває. 🙂

Яку тактику ми оберемо на гру? А цього вже вам не скажу, бо суперники також можуть читати цю статтю. Сподіваюся, що цього раз у нас краще вийде зіграти, хоча все може бути.

Прийде субота, буде гра і нехай переможе сильніший.

А ось в неділю нашим суперником буде команда – Маркус, також не подаруночок. Хоча, з всіма можна грати, будемо думати що їм протиставити.

Додам, що в суботу ми граєм о 16 годині 30 хвилин, а в неділю о 15 годині 50 хвилин.

Як завжди, звіт про поєдинок і можливо відео огляд ви зможете побачити на блозі Воробуса.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*