Команда Воробуса зіграє на турнірі під егідою “Умбро” - Блог про Львів

Команда Воробуса зіграє на турнірі під егідою “Умбро”

А тепер Умбро

Воробус знову на футбольних турнірах, саме так можна було назвати черговий пост на блозі про Львів, адже саме завтра наша команда має стартувати на турнірі, який проводиться під егідою «Умбро».

Давненько ваш автор не брав участі у футзальних турнірах і схоже час таки настав. Команда наша називається «Де-факто» і у ній зібрані люди, які просто хочуть зіграти в улюблену гру мільйонів. Як це нам вдасться – побачимо.

Це все добре, але є один великий мінус і сподіваюся він досить таки швидко стане плюсом. Справа у тому, що під час вчорашнього тренування вашого автора різко заболіло коліно і я достроково залишив тренування.

Спочатку коліно досить таки сильно боліло, але сьогодні зранку схоже потрохи перестає. Чи гратиму завтра? Все-таки, даю десь відсотків 70 на 30, що таки гратиму, якщо звісно не буде жодних ускладнень протягом сьогоднішнього дня. Єдине, щоб не було надриву, бо тоді лікарняний мені забезпечений надовго.

Хто наші суперники по групі із ким граємо першу гру?

Перший суперник – це команда Shisha.

У ній грають досить таки хороші виконавці, з деякими з них я навіть досить таки добре знайомий. Команда неодноразово брала участь у різних турнірах, багато чого вигравала і що найцікавіше – зіграна, а це у футзалі чи у футболі важливо.

Також читайте:   Волейбол. "Кубок Лева-2017". Огляд першого ігрового дня

Другий суперник – команда «Маркус».

Проти неї грати мені жодного разу не доводилося, але їхню гру бачив і зробив для себе багато висновків. З ними також буде складно, бо також як і Shisha багато раз грали на різних турнірах.

Третій суперник – команда «Техніка для бізнесу»

От про кого, а про цю команду не можу нічого сказати, назву я чув, але як вони грають, хто за них грає – невідомо.

Але, як казав мій хороший товариш, який у футболі далеко не останній, що зараз всі вміють грати у футбол і з будь-яким суперником буде важко.

Першу гру на турнірі команда «Де-факто» проведе в неділю 6 жовтня, о 14 годині 10 хвилин ми зіграємо проти команди «Shisha».

Місце проведення поєдинку – майданчик на вулиці Тернопільській. Якщо вам більше зрозуміліше – це район Нового Львова.

Так, наші суперники фаворити у цій грі, але нічого, будемо пробувати щось їм протиставити. М’яч – круглий.

По завершенні цього поєдинку обов’язково очікуйте звіт про гру на нашому ресурсі, як нам пообіцяли організатори має бути навіть відео поєдинків. То ж, чекаємо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 06.10.2012 пише:

    як можна було назвати команду “Техніка для бізнесу”? :facepalm: я розумію, що це їхній спонсор і вони мають його рекламувати, але ж має бути якийсь здоровий глузд

  2. Jorgen 06.10.2012 пише:

    Stakeholder пише:

    як можна було назвати команду “Техніка для бізнесу”? :facepalm: я розумію, що це їхній спонсор і вони мають його рекламувати, але ж має бути якийсь здоровий глузд

    В дусі хороших європейських традицій – команду можна було назвати ТДБ 😛

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*