Набридливі хвороби знову наступають…. - Блог про Львів

Набридливі хвороби знову наступають….

Болі у горлі

Ех, де ж ти літечко? Знову холод прийшов….

Минулої неділі на вулиці було тепло, можна було не брати курток, прогулятися парком чи навіть організувати мінімальний шашличок. А що маємо сьогодні, 28 жовтня? Холод, то сніг падає, то дощ падає, температура повітря вище 5 градусів тепла не піднімається.

Як кажуть, в таку погоду навіть собак з хати не випускають, бо шкода. Це не зима. Але на вулиці дійсно холоднувато.

Єдине що витягує людей з хати сьогодні, так це вибори-2012. Хто б там що не говорив, а люди йдуть голосувати і роблять вибір на користь свого майбутнього, а як там буде далі – побачимо згодом.

Погода погодою, вибори виборами, але люди почали хворіти і вже навіть з’явилася інформація в інтернеті, що на Україну наступає епідемія грипу, яка найближчим часом заполонить країну. А ми від цього ніколи не були застраховані. Навіть боюся згадувати часи, коли люди ходили по вулиці у масках.

Щодо сьогодення, то з ким в останні два дні не спілкуюся всі як один кажуть, що хворіють. Найбільш розповсюджені симптоми – це біль у горлі, нежить, температура і так далі. Чому так?

Воробус знову хворіє, планував сьогодні піти на зустріч блогерів і схоже що таки не вийде, бо біль у горлі нестримна. Щось цього року я хворію найбільше за всі минулі роки.

Також читайте:   Карантин в Україні. Як живуть Черкаси?

Чому захворів Воробус і чому хворіють масово люди? Все просто, нещодавно було тепло, люди тепло не одягалися, а тут раптове похолодання і маєш вже нежить. Одягатися треба значно краще і все буде добре. Та і таки імунітет у людей слабкий.

Як лікуватися?

Окрім того, що треба добре одягатися ще варто не забувати за чаї, молоко з медом і постільний режим. Нічого вам не буде якщо ви сьогодні не підете на дискотеку чи в кіно з друзями, а просто перед робочим тижнем полежите на дивані і поп’єте гарячі напої.

Чому б просто не подивитися кіно, поспати і так далі? Такий відпочинок теж не поганий.

Щодо майбутніх прогнозів погоди, то тепла нам навряд чи слід очікувати. Так, температура повітря підніметься до плюс 12 вдень, але не більше. Схоже, що бабине літо вже поїхало разом із тепло.

Так завжди не буде. Будьте здорові і не хворійте.

P.S. Поки ваш автор дописує цей пост у вікні моєї квартири пішов сніжок. Так що, незабаром схоже можна вже буде поїхати на лижі, санки чи сноуборд. 🙂 Зима наступає?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Kiler 28.10.2012 пише:

    Воробус де звіт про футбольний поєдинок Карпат та Дніпра???? ❓ ❓ ❓

  2. Kiler 28.10.2012 пише:

    Виздоровлюй давай 💡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*