Підсумки виступу Енергії в елітному раунді Кубка УЄФА (відео) - Блог про Львів

Підсумки виступу Енергії в елітному раунді Кубка УЄФА (відео)

Енергія прощається із змаганнями

Вчора в Іспанії завершилися триденні змагання елітного раунду Кубка УЄФА з футзалу. Україну на цьому турнірі представляла команда – Енергія, діючий чемпіон країни.

Суперники по групі у нас були серйозні і ще перед поєдинками багато фахівців говорило, що нам буде дуже важко зайняти перше місце у групі, яке виводить команду у фінал чотирьох.

Як зіграла Енергія, чи далеко нам ще до топових команд та багато іншого читайте далі.

Перший свій поєдинок львівська команда проводила проти господарів елітного раунду – команди Мурсії. Цю гру можна розділити на три частини.

Перша – стартовий відрізок десь так до 13 хвилини гри, коли іспанці просто нас розривали. Як наслідок, ми отримали у свої ворота 4 м’ячі на які не відповіли жодним.

Другий відрізок – реанімація Енергії. Команда заграла так як вміє і в середині другого тайму рахунок навіть став 3-5. Енергія одразу ж перейшла на гру вп’ятьох, але натомість отримала у свої ворота ще 3 голи. Це і є третій відрізок матчу.

8-3 на користь Мурсії. Додам, що в Енергії голами відзначилися – Коваль, Павленко та Овсянников.

Другим нашим суперником стало московське Динамо. Тут також особливої боротьби не вийшло. Динамо ще за довго до кінця гори забило 5 голів, а потім просто зіграло на утримання. Енергія ж заграла лише у другому таймі, але хоча б гол престижу забити так і не вдалося.

Також читайте:   Чемпіонат Європи серед ЗВО (жінки). Півфінал. УДУ ім. М. Драгоманова – Лісабонський Університет – 6:0

5-0 на користь Динамо.

Останній поєдинок у групі львівська команда проводила проти команди із Латвії – Нікарса. Ця команда десь по рівню гри така саме як Енергія.

Гра вийшла бойовою, але добре що завершилася перемогою українського чемпіона із рахунком 3-1, хоча по ходу гри була навіть нічия.

У складі «енергетиків» голами відзначилися – двічі Павленко і один раз Макаєв.

У підсумку ми посіли підсумкове третє місце, що не дозволило вийти Енергії у фінал чотирьох, який українським командам ще ніколи не давався. До слова, саме московське Динамо проходить далі і побореться за головний трофей.

Чи все закономірно? Думаю таки так, бо іспанський та російський чемпіон були на голову сильніші від нас. У їх складі є бразильці, які задають тон грі, а з українськими гравцями це зробити дуже важко.

Тепер на любителів футзалу очікує чемпіонат світу, а матчі чемпіонату відновляться вже аж у другій половині листопада.

Насамкінець, хто не бачив, пропоную переглянути відео забитих голів у поєдинках за участю Енергії:

Фото: isport.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*