Підсумки виступу команди “Де-факто” в Умбролізі

Команда Де-факто

Завершився другий турнір з футзалу, який проходив під егідою «Умбро». Зараз, коли емоції вже вщухли спробую підвести виступу команди «Де-факто» на цьому турнірі, адже саме за цю команду довелося виступати вашому автору.

Отже, команда «Де-факто» була зібрана десь за пів дня. Наш капітан Святослав подзвонив всім кого знав і запропонував їм виступати на турнірі. Гравців ми таки зібрали, але от, наприклад, ваш автор серед них знав людей двох. Звісно, ваш автор хотів щоб на турнірі зіграли люди яких я теж знаю, але що маємо, те маємо.

По ходу турнірі з гравцями поступово знайомилися. Бували люди навіть у нас, які вперше виступали на таких змаганнях, але бачили б ви їх лице, які вони були задоволені були побувати на цьому святі футболу.

Особливих ілюзій щодо виходу з групи ми не ставили, адже добре розуміли, що змагатися із сильними командами нам буде дуже важко та і жеребкування вкотре це підтвердило. У суперники нам дісталися такі грізні колективи як: «Маркус», «Shisha-club» та і команда «Техніка для бізнесу» теж не обіцяла бути подарунком.

Перший поєдинок ми проводили проти команди «Shisha-club». Одразу ж зазначу, що напередодні цього матчу травми коліна зазнав ваш автор. Як я не намагався себе берегти, але коліно боліло і протягом всього турніру були проблеми. Добре, що таки зіграв.

Розпочали матч вроді нормально, атакували, не реалізовували моменти, але потім якась розслабленість і досвідчений суперник наш покарав. У другому таймі знову зіграли потужно, навіть зрівняли рахунок, але кінцівку змазали і в кінці отримали у свої ворота багато голів.

6-2 і ми починаємо з поразки.

Також читайте:   Результати жеребкування групового турніру кубку "Electron cup"

Другим суперником «Де-факто» стало команда «Техніка для бізнесу». От саме у цій грі ми показали все на що здатні. Звісно, суперник може був і не найсильніший, але хлопці старалися, ми ще потім говорили що шкода що у цей день нам не поставили дві гри, тоді ми були на ходу.

7-1 – перемога за нами і настрій команди значно покращився. Єдиний негатив був у цьому поєдинку той, що мене вилучили з поля. Команду я підвів і у третьому поєдинку групи проти «Маркуса» команда грала без мене.

1-4, хоча якби не повідомлення до гри що ми вже вийшли з групи, можливо би і краще виглядали.

А ось у чвертьфіналі нам дістався дуже сильний суперник – команда «Княжий ринок». Як не говорив я хлопцям як треба зіграти, з ким грати персонально, але у нас таки нічого не вийшло. Нашу команду просто «переїхали» катком. Хоча, до 8 хвилини рахунок був «сухим» і ніхто з глядачів не прогнозував розгрому.

Але, як показала згодом гра, все тривало до голу у наші ворота, а потім ми посипалися. Знову у команді були нові люди, двох ключових гравців по особистих причинах на грі не було і ось і з цього результат. Футбол складається із багатьох чинників, от нас і наказали за це.

10-0 і ми завершуємо змагання на турнірі.

Якщо підвести підсумок і поставити за 5-ти бальною шкалою оцінку, то я би поставив тверду трійку.

Чи будемо виступати ще на змаганнях? Я думаю що так, але за яку команду і який у неї буде склад – побачимо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Футбольний рік для Воробуса: злети та падіння.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*