Поворот не туди-5 - Блог про Львів

Поворот не туди-5

Поворот не туди-5

Вчора ваш автор прийшов з роботи, настрою щось зовсім не було, бо і на далі хворію і щоб хоч трохи його підняти вирішив подивитися якийсь фільмєц. Своїм принципам я не зрадив і вибрав знову ж таки фільм жахів.

Що ж глянути? Перше що попалося мені під руку –це фільм «Поворот не туди-5». Хто дивився попередні частини цього ужастіка, той знає що це кіно про мутантів, які вбивають людей то в лісі, то в містах, то ще десь.

Яке враження справив на мене цей фільм, сюжет, актори та багато іншого читайте далі.

Розпочну свою розповідь із того, що не знав що вже є продовження культового фільму жахів, а виявляється таки є.

Прем’єра відбулася в США ще 18 жовтня.

Режисер фільму – Деклан О’Брайен.

Сценарій –Деклан О’Брайен, Алан Б. МакЕлрой.

Продюсер – Джеффрі Біч, Філліп Дж. Рот, Черіз Хоні.

Оператор – Еміль Топуз.

У ролях:

Даг Бредні, Каміла Арфведсон, Саймон Джінті, Роксанна МакКі, Paul Luebke, Олівер Хоар, Кайл Редмонт-Джонс, Емі Леннокс, Дункан Уісбі, Радослав Парванов.

Сюжет:

Традиційно у маленькому гірському містечку кожного року проводиться фестиваль під назвою «День гірської людини». Людей на це свято з’їздиться дуже багато і от саме цього року відвідати фестиваль вирішила компанія молодих людей. Вони навіть не здогадуються що чекає їх у майбутньому.

Також читайте:   Враження від перегляду фільму "Кіборги"

Справа у тому, що паралельно із молодими людьми у місто направляється банда канібалів, яка любить вбивати людей по-звірячому.

Молода компанія та не люди таки зустрічаються і починаються жорстокі вбивства. Інколи такі речі там виробляються, що аж противно дивитися. Ваш автор деколи навіть задумувався чи то вартує додивитися кіно.

Кінець фільму знову ж таки смішний. Щось я бачу режисери тепер вирішили не бавитися у добрих фей, а вбивають всіх головних героїв. А навіщо щось думати? Взяли і вбили і думати не треба.

Моя думка, що дуже багато помилок зробив режисер. Незрозумілі дії людей. В місті канібали не пасують, от перша частина цього фільму була ще хороша, а продовження ставало ще більше і більше не цікавим.

Ось таке от кіно, яке має назву – «Поворот не туди-5». Якщо маєте бажання, то можете його глянути. Можливо комусь воно і сподобається.

Якщо ж ставити мою традиційну оцінку по десятибальній шкалі, то я би поставив цьому фільму два бали. Ну, вибачте мені, тупеньке кіно.

Чи буде продовження «Повороту не туди»? Думаю, якщо мутанти вижили, то таки буде, але хотілося би щоб режисери придумали кращий сюжет.

Насамкінець, пропоную переглянути трейлер до цього фільму:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. patron 30.10.2012 пише:

    Воробус, а навіщо ти псуєш свій мозок і дивишся тупе кіно? По моєму з назви фільму все було зрозуміло!

  2. Пан П 30.10.2012 пише:

    От, от Воробусе, припиняй писати статті про тупі примітивні фільми жахів, тож повний :facepalm:
    А дивитись їх як на мене те саме що дивитись мексиканські серіали.

  3. igor 31.10.2012 пише:

    Тролі наступають 😮

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*