У Воробуса 500 друзів ВКонтакті - Блог про Львів

У Воробуса 500 друзів ВКонтакті

Друзі ВКонтакті

Люблять люди соціальні мережі і навіть не залежно від того скільки їм років. Останнім часом взагалі бачу цікаву тенденцію, що старшим людям набридають посиденьки на лавочках і безперервні плітки і вони також реєструються у соціальних мережах.

Та менше з тим, що люблять то люблять. У кожної ж людини є право робити те, що їй заманеться.

Воробус також любить соціальні мережі, скільки я разів вже бувало пробував туди не заходив, видаляв сторінку, казав що не хочу жити віртуальним життям, але таки на все забивав великий болт і заходив. Чому? Та бо там простіше зв’язатися із людьми.

Так, зараз світ такий що є різні телефони, але там простіше, відкрив список друзів, знайшов кого потрібно, написав їй і все – маєш щастя. Принаймні так я і роблю, коли мені щось від цієї людини треба.

Але, знову ж таки, люди є різні і роблять у соціальних мережах також різні речі, такі як: бавляться в ігри, шукають половинки, спамлять, ставлять сердечка, передивляються відеозаписи чи просто слухають музику.

Друзі? Хто вони там? Правду казали старші люди, що серед великої кількості людей знайти друга дуже важко, бо треба знати на 100 % що ця людина є твій друг, а не просто знайомий, якому на тебе начхати.

Щось давно я не дивився скільки у мене є друзів у «кантактах» і раптово сьогодні зранку дивлюся, а їх там у мене рівно 499. Бомба чи ні? Ясно що бомба, ювілей – це завжди добре.

Також читайте:   Смайловий понос

Одразу ж вирішив написати у статусі, що у мене така кількість друзів і хто ж цікаво стане 500-им ювілейним другом. Я би міг трохи побавитися і спеціально не додавати нікого, але через декілька секунд додає мене у мережі пана Дурова дуже давня знайома, ну гріх її не додати, скільки ми разом пройшли по житті. 😀

Кажу їй що вітаю, дівчино, ти стала ювілейним 500-им другом Воробуса. 😀 Звісно, що вона здивувалася, але як сказала мені згодом – посміхнулася. 🙂

Що далі? А нічого, можливо з часом у мене там буде і 1000 друзів, але що воно мені дасть? Більшість людей, які там є у списку зі мною не спілкуються, ми просто давно знаємося або ж колись пересікалися. Це хіба друзі?

Тому, моя порада – не додавайте у друзі будь-кого, для чого це? Воробус колись ще був недосвідченим, то всіх додавав, так тішився, але потім зрозумів, що це всього лише аканти людей під якими може ховатися будь-хто.

Якби там не було, треба корисно використовувати для себе віртуальний світ і не забувати про реальне життя, а воно набагато прекрасніше.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Адекват 02.10.2012 пише:

    Друзі вкантахтє це індикатор школотності

  2. Як би там не було, але згідний з адекватом.
    + без обід, але скажу те, що сказав би пітер гріфін: О БОЖЕ МОЙ, ДА ВСЕМ НАСРАТЬ

  3. VIK 02.10.2012 пише:

    На цю тему пропоную подивитися досить таки актуальний мультик http://video.i.ua/user/1549400/37114/177987/

    😆 😆 😆 😆 😆

  4. Walerka 02.10.2012 пише:


    Владислав
    пише:
    Як би там не було, але згідний з адекватом.
    + без обід, але скажу те, що сказав би пітер гріфін: О БОЖЕ МОЙ, ДА ВСЕМ НАСРАТЬ

    100% 😀

  5. zars 02.10.2012 пише:

    Краще одна пАдруга, ніж 500 друзів.

  6. zars 02.10.2012 пише:

    А ще краще, коли вона реальна, а не віртуальна.

  7. Andri 03.10.2012 пише:

    Vorobus atstoy!!! 😛

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*