Увага, в суботу у Львові очікується сніг… - Блог про Львів

Увага, в суботу у Львові очікується сніг…

Сніг у Львові

Сьогодні надворі 25 жовтня, середа, рівно середина робочого тижня, який щось цього разу проходить ой як важко. Сумно, ліньки щось робити і взагалі щось не так. Напевно, все-таки, тому, що минулі вихідні вдалися на славу та і погода зараз не альо.

Йду сьогодні зранку на роботу, вдягнувся щось не дуже, а холодно, що аж змушений був одразу ж по приході на місце чай робити, аж смішно стало. А це не смішно, зима таки наступає і найближчим часом вона заполонить терени не знаю як України, а міста Львова – це точно.

Вчора довелося дивитися футбольний поєдинок між санкт-петербургзьким Зенітом та Андерлехтом, то в Росії вже спостерігалася мінусова температура, навіть де-не-де літав сніг.

Що ж, пробую зайти в інтернет і глянути на прогноз погоди і просто таки отетерів. Виявляється з суботи у Львові буде стрімке похолодання і таки прийдеться добре одягатися.

Чи довго буде похолодання в Україні, чи справді випаде сніг, та багато іншого читайте далі.

Отже, похолодання таки буде і розпочнеться воно із п’ятниці на суботу, стовпчики термометрів опустяться вночі до -2, вдень буде не більше 5 градусів тепла. І що цікаво, увага, буде падати сніг. Тому, не виключено, що саме у суботу можна буде всіх привітати із першим снігом.

Воробус цього року вже сніг бачив на горі Говерла, тому для мене він не стане новинкою.

Також читайте:   Топ 5 львівських магазинів для дорослих. Де їх шукати та як дістатися до них

В неділю погода не зміниться також і навіть більше, протягом цілого дня буде мінусова температура. Тому, тут якщо буде сніг, а він таки має бути, то він може і залежатися.

Чи довго протримається така прохолодна погода? Відповідаю, не довго, вже із середи, 31 жовтня буде потепління і до кінця тижня стовпчики термометрів піднімуться до плюс 12 градусів вище нуля, а далі вже побачимо, бо таких довгострокових прогнозів погоди не може зробити ніхто.

Хоча, за прикметами, які робилися на основі 14 жовтня зима буде пізньою і теплою. Хмм, що ж, побачимо…

А поки що, читачі блогу, маєте ще два дня щоб нарешті вилізти із-за комп’ютерів, робіт і залізти у шафу за теплими речами або ж просто піти на ринок і їх купити. 🙂

Одягайтеся добре, не хворійте і будьте позитивні.

А тим часом вчора довелося порозмовляти із колегою з Італії, то за його словами, там температура повітря коливається в районі від 20 і до 25 градусів вище нуля вдень, вночі трошки холодніше. От ляпота, що не кажіть. 😉

Ми не Італія, тому зима у нас буде і вже вона не за горами. 🙂

Ваш Воробус. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. zars 25.10.2012 пише:

    увага, в неділю у Львові очікуються вибори…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*