Вечірній Львів або яких людей можна зустріти у цей час - Блог про Львів

Вечірній Львів або яких людей можна зустріти у цей час

Вечірній Львів

Вчора в суботу, 7 жовтня на вулиці було дуже тепло, справжнє бабине літо, як кажуть наші пращури. Ваш автор вирішив цим скористатися і насолодитися останніми теплими днями, бо як обіцяють синоптики – тепла вже не слід очікувати і справа йде все ближче до зими.

Як буде насправді – побачимо, а зараз про те, які приколи відбувалися зі мною протягом вчорашнього вечора.

Так от, гуляти я пішов не один, а із друзяками і надивилися ми ой як багато.

Вечір, будівлі Львова підсвічуються, дуже гарно, перше, кого я зустрів як їхав у центр так це якогось п’яничку який просив мене дуже сильно дати закурити. Шкода стало його, але що я зроблю якщо Воробус не курить.

Йдемо далі. Доходжу в район вулиці Винниченка, якийсь чувак йде серед народу і тупо кричить. Чи напився, чи так його ті вибори наступаючі дістали, чи жінка кинула тощо.

Площа Ринок. Ось де є сам епіцентр людей і звісно що неадекватів. Стою біля Міської Ради з колегою, чекаємо дівчат, аж раптом ні з того, ні з сього до нас підходить якийсь юнак і просить дати зателефонувати. Мене це так розсмішило, думав що таких тупих розводів вже нема, а виявляється є.

Відповідаю йому, що йди своєю дорогою, юначе. Він правда промовчав, якийсь такий кислий був і пішов собі. Сів на лавці далі і щось на небо дивився.

Також читайте:   Як Воробус стрибав в ополонку

Люди веселяться, катаються на поїзді, біля Діани якісь танці є, треба колись туди сходити. Увагу привернула пара, а це чоловік і жінка, везуть каляску і на людях один одного зачіпають за інтимні місця. 😀 Я так сміявся, ну діти є , а гормони все ще грають. 😀

Потім йду в район Підвальної вже зі всіма друзями, йдуть якісь дівчата і тут такі фрази на іноземній мові, цитую: «Он меня достал, мне по.. на парней, я буду тусить». 😀

Субота все-таки, а рівень поведінки залежить як завжди від кількості випитого спиртного.

Колись Воробус, як був ще малий, звертав увагу на різних неадекватів, деколи навіть злився, але з роками зрозумів, що їхні дії не коштують моїх нервів. Світ треба сприймати з позитивом, тоді і люди навколо нього будуть позитивні.

Погуляли ми добре, вражень багато та і компанія у той вечір підібралася досить таки хороша.

Коли йшов додому мене ще друг підколов, що дай мені руку я тобі погадаю і витягує з кишені дві колоди карт. Я так сміявся, ну є ж кадри на цій землі.

Ось такі пироги, хлопчики та дівчатка. Сьогодні вже неділя, дощ, тому більше людей вже буде сидіти в домівках, тепло ще прийде???

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*