Володимир Крупчук: “Головне завдання не стояти на місці, а постійно розвиватись…” - Блог про Львів

Володимир Крупчук: “Головне завдання не стояти на місці, а постійно розвиватись…”

Володимир Крупчук

Нещодавно вашому автору із командою «Де-факто» довелося приймати участь у нових для нас змаганнях з футзалу, а саме під егідою «Умбро». На жаль, пригнути вище чвертьфіналу нам не вдалося, але ми неодмінно повернемося і спробуємо пройти далі.

Сьогодні у мене в гостях людина, яка є одним із організаторів цієї ліги, а саме пан Володимир Крупчук і підведе підсумки цих змагань.

– Доброго дня, Володимире, другий за ліком турнір під егідою «Умброліги» завершився підведіть його підсумки?

– Цей турнір був дуже швидкоплинним. Лише три тижні тривав другий турніру «Умброліга. Львів» «Кубок Юрія Путаса». Ці змагання стали своєрідною підготовкою до зимового сезону. Адже команди після першого турніру дещо призабули за «Умбролігу». Цим турніром ми намагались нагадати усім якість нашої організації і те, що ми стараємось поставити найвищу планку у Львові, щоб інші ліги до неї тягнулись. Так, звісно не все так гладко як хотілось. Часто є деякі часові затримки із відео, текстами. Але над цим ми стараємось працювати і в подальшому виправляти свої недоліки.

– Назвіть, на вашу думку, відкриття турніру і розчарування турніру?

– Якщо брати команди, то однозначно відкриттям турніру стала команда «Chicago». Хлопці дуже додали у порівнянні із першим турніром, у якому посіли лише 9-те місце. Вони впевнено пройшли до фіналу, і там у боротьбі програли «Княжому Ринку». При чому другий тайм пройшов явно за переваги «Chicago». Не можу не відзначити і «КПУ», які увійшли у призову трійку, у порівнянні із 11-им місцем у першому турніру.

На своєму рівні зіграла команда «Shisha-club». Від «Княжого Ринку» ніхто нічого крім першого місця не чекав. Вони просто підтвердили свій клас.

Також не вдалось стрибнути вище голови «1000+1 ніч», «Де-факто», «Техніці для Бізнесу», «Ультра-Аделіні».

Щодо розчарувань, то не зміг поборотись за медалі досвідчений «Маркус». А головним розчаруванням стала команда «Сільмаш». Із дуже хорошим кадровим потенціалом команда навіть не вийшла із групи, здобувши лише один пункт.

– Для вас як організатора більше сподобався перший турнір під егідою «Умбро» чи другий?

– Обидва турніри були чимось відмінними. Перший турнір пройшов на набагато вищому ігровому рівні. У п’яти-шести командах грали гравці, які свого часу виступали у вищій лізі. Другий ж турнір був швидкоплинним, ми хотіли нагадати командам про наш турнір, щоб вони зацікавились ним і на зимовий чемпіонат. Також у другому турнірі прийняли участь інші команди, які також могли опинитись у вирі справжніх емоції від «Умброліги».

– Дуже багато довелося чути розмов, що були проблеми із роздягальнями, командам не було де перевдягтися. Чи плануєте щось таке організувати щоб люди були задоволені?

– Оскільки я сам граю за свою команду «Нові Імена», я можу зрозуміти всі невдоволення гравців. Самому хочеться переодягнутись у комфортних умовах, а після матчу прийняти душ. Але поки виходимо із того, що маємо. На Тернопільській, напевне, найкращий майданчик у Львові. Проблема із роздягальнями виникає і на усіх інших штучних майданчиках, окрім хіба що «Медика». На зимовий період ми перейдемо у зал, і там такої проблеми не виникатиме, а от наступного року будемо щось із цим думати. «Умброліга.Львів» планує успішно розвиватись, і думаю, що в майбутньому ми зможемо поставити, роздягальну із душем і туалетом на Тернопільській.

– Цього разу, як відомо, планувалося 16 команд, а заявилося лише 12, чому так на вашу думку і як буде «Умброліга. Львів» заохочувати у подальшому клуби щоб ті заявлялися?

– На цей турнір я планував або 12, або 16 команд, щоб розділити їх на групи по 4 команди. В українців такий менталітет, робити все в останній момент, так команд, які хотіли взяти участь було 16, потім в останній момент деякі відсіялись, але після першого ігрового дня, я отримав кілька дзвінків із проханням залучити їх у турнір. Але враховуючи, що змагання вже розпочались, я вирішив не формувати ще одну групу. Можливо таким чином, деякі команди і навчаться вчасно подавати заявку на турнір.

Також читайте:   Роман Пенгрин: "Реалізація створених моментів бажає бути кращою..."

Щодо заохочення, то перш за все ми будемо показувати свою організацію. Ми не збираємось нікого заманювати силою. Нехай просто команди подивляться і порівняють за що вони платять у інших турнірах, за що вони платять в нас. Про нас говорять не хороші слова, а виконана робота.

– Чого довелося досягти у порівнянні із літнім турніром?

– Як таких змін не відбулось. Ми вирішили просто налагодити свою роботу ще одним турніром. Чи вийшло, чи ні – важко сказати. Особисто я своєю роботою не задоволений, як і не задоволений роботою журналіста і монтажера. А от до оператора і фотографа питань немає.

А от вже на зимовому турнірі ми плануємо зробити крок уперед. В мене є хороші ідеї, як це зробити. Правда, поки що не буду їх оголошувати, щоб ці ідеї не вкрали інші організатори, інших львівських футзальних ліг.

– Оцініть виступ вашої команди «Нові імена» на цьому турнірі?

– Особисто я виступом не задоволений. Команда, яка відіграла 4 роки поспіль на Чемпіонат області, посідала п’яті-восьмі місця, повинна на такому турнірі виступати краще. Найбільше турбує реалізація моментів. Останній рік – це стало величезною проблемою, як для команди, так і для мене особисто. Якщо по грі ми можемо явно переважати суперника, то по реалізації моментів, ми програємо вчисту. Тому й результат такий невтішний. Чвертьфінал – це зовсім не те, на що сподівались «синьо-чорні» на цьому турнірі.

– На цьому турнірі, як відомо, виступав і Воробус, який грав за команду «Де-факто», оцініть його дії на полі та загалом цієї команди?

– Я був дуже задоволений, що «Умбролігою Львів» зацікавлюються все більше команд. Тому зрадів телефонному дзвінку Святослава Лаби, який вирішив заявити свою команду. Щодо гри «Де-Факто» то можу сказати, що команда вище голови не стрибнула. Команда вийшла з групи, але потрапивши у чвертьфіналі на «Княжий Ринок» нічого не змогла зробити. Це й не дивно, із «Княжим Ринком» на Львівщині можуть посперечатись лише лічені колективи.

Щодо гри Воробуса, то він старався як міг. Перемога над «Технікою для Бізнесу» це його заслуга, адже він тягнув все що міг. Лише потрібно трохи підтягнути дисципліну, адже Воробус отримав необов’язкову червону картку. Сподіваємось побачити команду «Де-Факто» і Воробуса на зимовому чемпіонаті.

– Які плани в подальшому і коли відбудуться подібні турніри ще?

– Головне завдання не стояти на місці, а постійно розвиватись. У Львові є деякий вакуум щодо футзальних турнірів. Команди не знають, що за ті самі гроші, що вони платять на інших турнірах вони можуть отримувати набагато більше всього. Ми вирішили підняти цю планку, організувати повні відео матчів, відеонарізки, фото, текстові звіти. На цьому ми не зупинятимемось. Я казав, що в мене є ідеї, які ми втілюватимемо вже на зимовому турніру.

До речі, він розпочнеться 17-24 листопада. Користуючись нагодою я запрошую команди взяти у ньому участь. Це буде повноцінний чемпіонат на усю зиму, і триватиме до квітня місяця. Ви зможете самі переконатись у організації турніру. Фірми зможуть підняти корпоративний дух своїх гравців, а любителі футболу отримати задоволення від гри і від перегляду відео, фото матеріалів. За всіма питаннями дзвоніть до мене за телефоном 063-78-28-291.

Я, у свою чергу, дякую панові Володимиру за це цікаве інтерв’ю, бажаю йому успіхів у організації змагань і на далі скажу, що ми ще неодмінно у вас зіграємо. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. грант 30.10.2012 пише:

    таке питання, а які у нас ще проходять турніри більш-менш нормального рівня?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*