Воробус і компанія так і не перемогли у пісенному “Заспіві” - Блог про Львів

Воробус і компанія так і не перемогли у пісенному “Заспіві”

Старгород

Цієї середи ваш автор і компанія вирішили трохи розслабитися і завітали у всіма відомий заклад – «Старгород».

Як пройшов вечір, що цікаво на цей раз відбувалося з вашим автором, чи вдалося виграти пісенний «Заспів» цього разу читайте далі.

Отже, свою розповідь розпочну із того, перш за все що я хотів зробити цього разу у цьому закладі – це будь-що перемогти у пісенному конкурсі, який традиційно проводиться там після 21 години.

Свого часу я вже там співав не раз, але ніколи не вдавалося перемогти, максимум – це друге місце. Чому? Бо завжди знаходиться така компанія, що перекрикує нас.

Що мені не подобається у «Заспіві», що музиканти помагають співати людям. От якби дійсно люди чули як хто співає і по цьому голосували було би все по-іншому, а так хто кого перекричить, той і перемагає.

На цей раз за відсутності місць внизу ми сиділи на другому поверсі, але це не завадило нам співати. У «Старгороді» музиканти ходять де тільки забажають відвідувачі. Цікаво лише чи би без столика дали заспівати. 😀

У першому турі наша команда, яка називалася «Говерла» співала пісню «Чорна гора». Я би не сказав що ми її виконали аж так чудово, але вона весела і тому танці під час співу також були.

У другому турі, який також відбувався на місцях ми співали вже пісню «Червона рута». Також мені сподобалося, але цього для перемоги було би замало. Попереду на нас чекав третій тур, де спів відбувається на сцені.

Також читайте:   Що робити під час грози у горах?

Команда виходить на сцену, співає і вже тебе всі бачать. Згодом люди голосують.

І тут ваш покірний автор вирішив зробити маленьке шоу, треба ж чимось заінтригувати публіку. Справа у тому, що я сів на сцену, роздягся до пояса, співав, а дівчата кругом танцювали біля мене. Пісня, яка звучала від нас – це «Орися».

Чесно вам скажу, мені сподобався наш номер і людям також. А ось, коли пішло голосування ми тупо програли і знову зайняли друге місце.

Чому? У команді-переможниці було більше хлопців і вони перекричали нас. Шкода, пиво дісталося їм. Хоча, ми ще потім пивка все рівно попили.

Все що не відбувається – це на краще. Так і мені люди сказали, ще прийде час і ми знову ж таки колись переможемо. Що цього разу придумаю? Вже не знаю, можливо просто мені треба не співати, а бути фанатом і кричати голосніше. 🙂

Користуючись нагодою хотів би подякувати всім друзям, знайомим, які цього дня були зі мною за хорошу компанію. Дійсно було круто, а пісню «Ти ж мене підманула» я запам’ятаю надовго.

Фото: stargorod.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 05.10.2012 пише:

    а буває і непісенний “Заспів”? 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*