Воробуса впізнали у Києві. Зустріч із фаном (відео) - Блог про Львів

Воробуса впізнали у Києві. Зустріч із фаном (відео)

Фото із фаном

Під час відвідин Києва і зокрема футболу зі мною відбулася і досить цікава ситуація. Невже Воробусу дали тягла чи знову він десь поїхав не туди? Відповідаю, ні – я просто зустрів свого фаната.

Якого фаната зустрів Воробус, яке враження він справив на мене та багато іншого читайте далі.

Свого часу я вже розповідав про те, як ідучи додому у місті Львові до мене підійшла людина і спиталася чи ви дійсно автор блогу про Львів.

Звісно, тоді було приємно зустрітися із фаном, але я аж ніколи би не подумав що подібне повториться у місті Києві, де людей за день ходить ой як багато.

Все було так: отже, зібралися ми бандою перед стадіоном НСК «Олімпійський», йдемо вже на стадіон і тут до мого товариша підходить якась симпатична дівчинка і каже можна вас на хвилинку. 🙂 Хто ж це така? А виявляється – це журналістка одного із місцевих каналів.

Банда від нас відстала, друг дав інтерв’ю, проходимо через турнікети, хліб мені на стадіон не дали пронести, чекаю всіх решта людей і тут до мене підходить молодий чоловік років приблизно стількох як я і починає вітатися. Думав що знову мене хочуть попросити дати подзвонити як на Майдані Незалежності, але я помилився.

Юнак сказав наступне, цитую: «Доброго вечора, а це ви Воробус? Я читаю ваш блог і я являюся вашим фанатом». Звісно, ваш автор отетерів, бо ніколи би не подумав що скромного птаха хтось знає у Києві, але факт залишається фактом, впізнали таки.

Також читайте:   «Буг» (Сокаль) – переможець чемпіонату ВФСТ «Колос» серед 13-річних дівчат

Звісно, що одразу ж я запитав як пана звати, зробили фото на пам’ять і насамкінець, я подякував Антону (якщо не помиляюся) що читає блог.

Зайшли ми на стадіон, почали все оглядати і тут знову зустріч із фаном. Виявляється він сидить трішки вище від нас. Знову фото на пам’ять, ми перекинулися словами. До речі, людина справила досить таки хороше враження, привітний, коли люди йшли після перерви ще разок привітався.

Ясне діло, що блог Воробус не міг не описати цю подію, адже не кожного дня мене хтось впізнає не те що у Львові, а тут у столиці.

До речі, звертаюся до свого фана. Один із моїх колег знімав відео як ми співаємо гімн України, ти там також потрапив у кадр. Як тільки буде відео я спробую його додати до цієї статті.

І як завжди насамкінець, скажу людям, які нас читають – дякую що ви є, бо не цікаво було би писати про враження від цієї чи іншої подорожі чи проблеми. 🙂

Ваш Воробус. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Воробус стає популярним… :hello:

  2. Vorobus 18.10.2012 пише:

    відео приїхало, впізнай себе називається. 8) 8) 8)

  3. Mastasilas 18.10.2012 пише:

    Все було саме так)
    приємно що написав, я не сподівався на таку увагу 🙂

  4. Vorobus 18.10.2012 пише:

    Mastasilas, довантажується відео зараз глянеш на себе 🙂 🙂

  5. Архіваріус 19.10.2012 пише:

    Ворбусе, пора вже за паркан виїзджати! 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*