Вибори-2012: без приколів теж не обійшлося (відео) - Блог про Львів

Вибори-2012: без приколів теж не обійшлося (відео)

Приколи на виборах

Вибори, вибори і знову таки вибори. Всі так довго їх чекали, голосування пройшло досить таки швидко і зараз триває підрахунок голосів. На разі опрацьована майже половина бюлетенів і щось мені так здається, що до вечора ми вже будемо знати результати виборів і скільки яка партія набирає.

Про результати ми поговоримо трошки пізніше, коли вони вже будуть офіційні, а поки що про те чим цього разу мене повеселили вибори. Унікальні у нас люди, що не кажіть. Вчора цілий день сидів вдома, увімкнув інтернет і так насміявся що просто ледве не відбувся вибух мізків.

Як люди тупили, це треба було бачити. Ні, щоб прийти просто і проголосувати та піти додому, треба ж себе показати світу.

Як відомо, на цьогорічних виборах вирішили зробити новинку і поставили веб-камери на дільницях, щоб люди могли заходити і дивитися як голосує його брат, сват, кума. Якість відео бажала звісно би бути кращою, але що є, то є, можливо з часом все буде набагато краще, бо, скажу чесно деякі вебки показували просто один стіл і то все розмито.

Які були приколи? Те, що люди не йшли голосувати це зрозуміло, а деякі йшли і за відсутності пункту «проти всіх», до речі, добре його відмінили, гнали так дико.

Ярослав Мазурок. Хто ще пам’ятає цього юнака? Та думаю, що вся Україна пам’ятає і не тільки. Так от, хтось із виборців зайшов у кабінку, написав ім’я та прізвище цієї людини і поставив галочку. Звісно, що це фото одразу ж облетіло весь інтернет, але ж бюлетень то вважається зіпсутим.

Також читайте:   Микола Богданов: «Завжди у пам’яті будуть матчі Кубку України»

В Олександрії що на Кіровоградщині чоловік прийшов на вибори у противогазі. Людина зробила свій вибір і на запитання чому він не такий як всі він відповів що це тому, що йому всі набридли і він не хоче навіть нікого бачити і чути. 😀

Ще одна дівчинка взяла бюлетень і великими буквами написала – «йдіть всі до сра…и». Я розумію що емоції в людей аж зашкалюють, але хіба ж так робиться?

Йдіть всі...

Ну а з цього прикола я сміявся вчора цілий вечір. У Києві на одну із дільниць прийшла голосувати панда. 😀 Мене друг одразу ж підколов, що давай Воробус бери своїх гномів і давай голосувати. 😀

Цирк та й годі.

В Турці що на Львівщині молодики коли кидали бюлетені то показали дуже цікаву фразу, що саме дивіться далі….

І як не згадати за летальні випадки. Не обійшлося і без смертей на дільницях, шкода звісно що так вибори стали для цих людей останнім що вони побачили….

Вибори завершилися, що буде далі? Як будемо жити далі?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*