Вибори-2012: перезавантаження ідіотизму - Блог про Львів

Вибори-2012: перезавантаження ідіотизму

вибори-2012

Виборча агітація справді дістала. Плетуть ті кандидати такі бздури, що хочеться плакати, сміятися, огризатися; з’являється бажання весь той дурдом послати подалі і не звертати на політику ніякої уваги (тобто ігнорувати).

Обіцянки добробуту вже навіть не сприймаються. Посадити бандюків у тюрми вже ніхто не береться. Погрози комуністів капіталістам відібрати награбоване викликають сумну посмішку. Невеликий інтерес ще викликають дебати на телебаченні де усі глобальні питання між кандидатами вирішується за простою схемою: «Ти – дурак! Сам – дурак!»

У цій виборчій кампанії не можливо оминути агітаційні щити-бігборди, де реклама оргтехніки із салоганом «Даю до 15-разів, у розстрочку» замінена на зображення в основному якоїсь Наташі, що за стилем одягу нагадує райвиконкомівську секретарку радянських часів. Поодинокі вишиванчасті кандидати нагадують окремо взятих учасників хору Верьовки, чиї фото розкидали по усій країні.

Феноменом візуальної політреклами є щити найбільш «ударної» сили у майбутньому парламенті. Адже, споглядаючи ці фото, просто диву даєшся, де набралося в Україні стільки людей, що мають однаковий зріст з Віталіком-боксером.

Також читайте:   Минуло 25-ть днів, а обіцяного біометричного паспорту нема

Буквально вчора мене просто довела до незрозумілих емоційних переживань листівка одного з мажоритарників, знайдена у поштовій скринці. Цитую кандидата:

«У своїй програмі я поділяю думки Йосифа Ратцінгера, що політика – царство морального розуму… Як депутат Верховної Ради, зроблю все можливе, щоб молитва за Україну «Боже великий єдиний» стала державним гімном України».

…І ніби на фотці нормальний чоловік.

Не розумію, до чого тут діючий Папа Римський, зміна гімну держави? На якого ідіотичного виборця може бути спрямований цей примітивний політпшик. Хіба ще б дописати, що прем’єром має стати митрополит Св’ятослав, а спікером – патріарх Філарет. …Бо якось ідея кандидата незавершеною була…

Найсмішніше те, що значна більшість претендентів на крісло у Верховній Раді дійсно не усвідомлюють наскільки ідіотично вони виглядають і наскільки ідіосинхронізовані їхні дії незалежно від політичних чи статевих уподобань.

…І коли це все закінчиться?

Автор статті: zars.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Jorgen 06.10.2012 пише:

    Доставили сьогодні чергову макулатуру із заїждженим гаслом “Неможливого не обіцяю все можливе зроблю”. Роки минають, а фантазії у новоспечених коньдидатів у дупутати ніякої

  2. Архіваріус 06.10.2012 пише:

    На вулицях міста молодики та молоді дівчата пхають всім у руки агітаційні газети. Я їх беру, бо деколи потрібно якусь річ загорнути у папір. 😀

  3. Jorgen 06.10.2012 пише:

    Архіваріус, бери бери, молодим допомагати треба. Бо як не роздадуть, не дістануть свої 50-100 грн.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*