Як навчитися танцювати шейк та вальс - Блог про Львів

Як навчитися танцювати шейк та вальс

Вальс

Вчора ввечері ваш автор прийшов додому, переглядаю коментарі до статей і звернув увагу на один із них, а саме пана Едуарда, який аж просив щоб його навчили танцювати такі танці як шейк і вальс.

Звісно, що Воробус не міг оминути увагою це прохання і у сьогоднішній статті спробує дати поради цьому панові.

Отже, розпочну із того, що спростую інформацію про те, що ніби самому не можна навчитися танцювати. Все можна навчитися, лише треба мати бажання. Ви думаєте Воробус не починав із низів? Все було так само, я навіть деколи панікував.

Шейк. Напевно найпростіший танець який може бути. Досить часто його танцюють на весіллях. Навчитися не дуже то і важко. Люди встають у коло, партнера для танцю не треба і ти просто починаєш рухати ногами і руками. Як саме, в яку сторону – це вже все залежить від вас.

Так, якщо ви ніколи його не танцювали то можете просто дивитися на інших людей і так само робити як вони. В домашніх умовах порадив би увімкнути якийсь танцювальний музончик, встати біля дзеркала і пробувати зловити ритм танцю.

З вальсом набагато складніше, бо тут вже треба мати партнера, бажаного такого щоб мав поняття в цьому танці. Але, не переживайте, вальс – це не полька і танцювати його легше чим останню. Різновидів вальсу є багато, але найпростіший танцювати треба починати із двох кроків вперед і двох кроків назад.

Також читайте:   На будинку у Львові з'явився портрет Тараса Шевченка

Тобто, ви берете дівчину, беретеся за руки і разом робите два кроки вперед, а потім два кроки назад. Якщо ви стоїте лицем до дівчини, то спершу два кроки вперед – вона два кроки назад, а потім навпаки. І так по колу.

Коли подібні рухи будуть виходити, то можете пришвидшувати темп. От, для прикладу, під час навчання вальсу Воробус навчився танцювати і польку.

Якщо ви з своєю парою хочете вже аж надто гарно танцювати, то від двох кроків можете переходити до одного. Що саме я маю на увазі? Коли ви будете робити один крок вперед і один назад при цьому йти по колу, то ви будете першою парою на танцях.

Так, це важко, але хто не пробує – у того нічого не виходить. Також як порада можете використовувати відео з сайту youtube.com.

Як знайти танець? Просто, пишете у пошуку слово «вальс» і дивитеся за рухами.

Якщо ж і це не допомагає, то або йдіть вчитися у танцювальну школу або ж просто танцюйте лише повільні танці. Єдине що, дивіться щоб не наступили дівчині на ногу, бо можуть бути проблеми. 😀

Успіхів, Едуарде!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. patron 09.10.2012 пише:

    Воробус, іди в хореографи!!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*