Як вчора люди масово програли гроші на тоталізаторах

Тоталізатор

Ні для кого не секрет, що вчора був великий футбольний день. Про те, що український Шахтар доволі несподівано обіграв Челсі ми вже повідомляли, але не тільки ця гра мала сенсаційний відтінок.

Так от, йду сьогодні такий зранку заспаний на роботу, зустрічаю свого знайомого і той тільки і бідкається, цитую: «Ігор, це просто капець, вчора вирішив зіграти у тоталізатор, поставив на футбол гроші і все програв, чого ж я такий не щасливий?».

Хех, що тут я міг відповісти? Сказав, ну що поробиш, не завжди ж перемагати. Пам’ятаю ще колись мені як я був малий казав товариш, погорите ви колись з тими ставками.

Приходжу на роботу, вмикаю компутера, інтернет і знову ж таки добрий день, люди прогоріли вчора на ставках.

На чому ж так всі програли? Справа у тому, що гравці на тоталізаторах не люблять сенсацій, а вони досить таки часто трапляються. Вчора більш-менш сенсаційний результат був у матчі між Шахтарем та Челсі, бо останні, все-таки, діючі чемпіони Європи, ну і у матчі цієї ж групи між Ювентусом та датським чемпіоном.

Скільки я знаю людей що ставили великі суми на цю гру, а все виявилося не так як думалося. Так, Нордшелланд – слаба команда, але ж не може вона завжди програвати? Вона також хоче довести футбольній громадськості, що чогось вони у тому футболі вартують. От вчора вони це і довели.

Також читайте:   До уваги вкладників Ощадбанку: прийди і гарантовано отримай номер рахунку

Люди програли, а тоталізатори заробили це факт.

Ще однією сенсацією, яка могла відбутися вчора – була гра між Барселоною та Селтіком. Перед грою люди казали що буде як мінімум 3-0 на корить іспанців, а як виявилося в кінці поєдинку – не все так було як здавалося. Барселона програвала і зуміла перемогти лише на останніх хвилинах. Хоча, коефіцієнти тут на її перемогу були не дуже то і високими.

І нарешті Манчестер. Ця англійська команда і взагалі програвала вдома із рахунком 0-2 португальській Бразі, але таки зуміла схилити шальки терезів на свою користь.

Будьте обережними із прогнозами, а то можете позбутися грошей як мій друг. Хоча, не сперечаюся, деколи можна і виграти кругленьку суму.

Сьогодні знову ж таки на нас очікує Ліга чемпіонів і не факт, що у цей день знову будуть сенсації. Хоча, можливі різні варіанти.

А ви не програли часом вчора грошей на тоталізаторі?))))

P.S. До речі, так мені здається що доведеться ставити одному із наших дописувачів пиво, бо я прогнозував не вихід із групи Шахтаря, а він скоріш за все таки вийде.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Тоталізатор жодним чином не відрізняється від лотереї.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*