Яка політична ситуація у Києві - Блог про Львів

Яка політична ситуація у Києві

Воробус у Києві

Під час мого візиту в Київ також, окрім футболу, який згодом розчарує, хотів глянути на політичну ситуацію в столиці напередодні виборів, що є цікавого у місті та багато іншого. Висновки я зробив і зараз з ними поділюся.

Отже, спершу про буденні справи. Якщо ви думали, що ремонти доріг роблять лише у Львові і згодом складають все нові і нові анекдоти про те, які дороги не перерили ще, то ви дуже сильно помиляєтеся.

В Києві також роблять ремонти і то так там біля річки Дніпро розрили, що ваш автор навіть перейти на другу сторону не міг, прийшлося їхати на метро і милуватися краєвидами з висоти пташиного польоту.

Що вони там ремонтують? А все просто – річковий вокзал. Навкруги все у болоті, машин повно, ой як яка це знайома ситуація. Але, не моє місто і мені там довго не бути. 😀

Політична ситуація. Напередодні виборів можуть бути різні акції від партій, закликання за них голосувати і так далі. Як з цим було у столиці?

В Києві я був минулого вівторка, то що можна сказати? В центрі все обліплено афішами із майбутніми депутатами і на деяких ділянках цих плакатів настільки багато, що аж смішно стає.

Якщо трохи відійти від центру, то плакатів стає менше, але вони є і з’являються вже партії які мало кому відомі. Чому так? Напевно просто реклама на біг-бордах там більш дешевша.

Також читайте:   Лохнеси української політики

Був також ваш автор у районі Дарниці. Це вам не центр, більше спальний район, там також все менше і менше афіш із кандидатами у депутати.

Мітинги? Чогось такого я не бачив, хоча бував і біля Верховної Ради, і на майдані Незалежності, і на Хрещатику – все спокійно.

Так, палатки із партійною інформацією є і вони мене також дістали із їхніми газетами як і у нашому місті. Не можеш перейти, все щось тулять і тулять, якусь би гречку давали чи що кінець-кінцем. 😀

Ви зараз мені скажете, що інформація застаріла, бо вже минув тиждень. Воно то так, але щось от саме сьогодні згадав що мав написати статтю про цю тему.

Чесно вам скажу, столиця якось живе по-іншому чим Львів, напевно тому що це столиця. Що я маю на увазі? Люди там менше заклопотані, всі десь поспішають, не дуже то вони і до вас привітні, як скажімо на Західній Україні, але це просто напевно моя точка зору з якою може багато хто не погоджуватися.

Ось такі от справи.

У найближчих статтях очікуйте думки вашого автора щодо того де кращий транспорт, дівчата. У столиці нашої держави чи у Львові?

А поки що можна сказати одне – вибори наближаються…..

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*