Чому люди не голяться в листопаді? - Блог про Львів

Чому люди не голяться в листопаді?

Таким буде Воробус?

Спілкуюся з людьми я багато, тому завжди люблю поділитися з вами цікавинками. От буквально вчора вашому автору довелося поспілкуватися з подругою. Коли вона мене побачила на вулиці знову ж таки спитала, чому я не голюся і що зі мною відбувається.

Воробус звісно що сказав «no shave november», на що вона відповіла, що ти теж в тій секті? О_о, якій секті? А вона сказала, що ти не голишся і збираєш гроші. Аахахахах, засміявся я після цих слів, бо в жодній секті не є і грошей тим більше не збираю, хоча вони мені би не завадили.

Чому ж багато людей не голиться в листопаді? Спробую сьогодні вас у цьому просвітити.

Як завжди, є багато версій, тому напишу 10-ть найпоширеніших, які я чув.

1. Це знак шани до людей, які страждають на рак простати та інші ракові захворювання. Так вже побудований світ, що ніхто не застрахований від цієї страшної недуги. Вони терплять, а чому б не показати таким чином що ти зацікавлений цієї проблемою.

2. Перевірка на силу волі чи існує вона у людей. От кажуть, що лише сила волі може допомогти позбутися шкідливих звичок. Не голишся, борода набридає, але терпиш. Так само і з алкоголем, не п’є, хочеш і стримуєшся.

3. Суперечка. І таке буває. Люди сидять у компанії, починають сперечатися, і, як наслідок, потім змушені не голитися, щоб не програти парі.

Також читайте:   Хто такі хіпстери?

4. Проблеми у людини. Одні після них запивають, інші не голяться, ще одні не спілкуються тощо.

5. Проблеми з головою. Такий діагноз теж є у людей. Нема чим зайнятися, а отже треба себе ігнорувати і не голитися. Бувало таке? Та ще й як і не один раз.

6. Відсутність грошей на купівлю засобів для бриття. Але, це не відмазка, бо друзі ж можуть скинутися і просто допомогти вам.

7. Лінь. Хто має бороду, той знає, що дуже важко вставати зранку і голитися. Краще вже поспати, поніжитися з дівчиною у ліжку чим просто йти, холод і голитися.

8. Людина вирішила йти у монастир. І таке буває, ніхто її не любить, чому б не піти у монастир. Як казав мені один знайомий, в жіночий це було би дуже добре, але ж ніхто не впустить. 😀

9. Повернення до старої моди. Пам’ятаю свого часу довелося багато читати і бачити фото як колись ходили люди, то скажу, що колись була у моді борода, довге волосся, чорні плащі. Тому, все можливо – це ж життя.

10. Бо так треба. 😀 Також хороша відповідь на запитання коли тебе питають чого запустив бороду.

Ось яка причина того, що Воробус не голиться?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 17.11.2012 пише:

    Воробусе, як буде правильно – бритися, чи голитися? 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*