Де дівчата кращі: у Києві чи у Львові? - Блог про Львів

Де дівчата кращі: у Києві чи у Львові?

Де вони кращі?

Ще не дістав вас Воробус своїми розповідями про подорож у столицю України, місто Київ? Може і дістав, але треба цикл запланованих публікацій завершити, як же без них?

Так от, про що будемо говорити сьогодні? Чесно скажу дістали вже ті теми про вічні проблеми, про вибори і так далі, хочеться, все-таки, поговорити про щось цікавіше, а саме про теми кохання.

Що як не воно врятує світ. Принаймні так колись говорили.

Дівчата, хто їх не любить? Як мені казала одна подруга, цитую: «Я їх не люблю». 😀 Але, любить дівчат Воробус, бо він не одружений.

Гуляв по Києву я достатньо і у даній статті спробую висловити думку, де ж дівчата кращі там чи у Львові.

Отже, поїхали…

Київ, столиця України, провідне місто нашої держави. Був я за час свого перебування там і у центрі, і в інших районах міста, і на футболі. Вражень у мене багато, але ніколи не забуду того як ми йшли пішки на вокзал і зустрічали дівчат. Ви собі вдумайтеся, йде дівчина з трьома мужиками і на всю вулицю каже, цитую: «Та я всєх імєла, я хочу в Грецию, там била харашо».

Я звичайно все розумію, але дівчина себе так поводити явно не має.

Футбол. Ой там того народу є багато, що вони там лише не виробляють. Стоять в сусідньому секторі такі гарні дівчата, курять, пиво п’ють і матюкаються. Ясне діло, що це не пасує для них, але що я їм можу зробити.

Також читайте:   Якщо дівчина не дає телефончик

Метро. І там також я бачив дівчаток цікавих. Але, як мені сказав згодом товариш, цитую: «Ігор, тут нема чому дивуватися, це столиця країни і сюди їдуть всі люди, бо думають що тут життя набагато краще і ймовірність того, що ти зустрінеш неадеквата є набагато більшою чи у тому ж Львові».

Як ви зрозуміли, поступово ми перейшли до міста Лева.

Отже, так, от, не знаю чи то я вже звик до них чи що, але наші дівчата мені більше подобаються. Вони не настільки гонорові і не так розповідають як у столиці. Вони якісь більш приємні. Тут також можна багато говорити у порівнянні із тим же Києвом, що у місто приїздить багато людей із села, що вони є різні, але ж…

Є звичайно такі що можна зустріти десь вечорами, на дискотеках і так далі, але це на дискотеках, там контингент людей дуже і дуже різноманітний.

А ще я думаю, що у Києві більші зарплати, кращий рівень життя і тому дівчата і там більше вимагають від тих же своїх хлопців. Можливо це не так, тому хтось може зі мною не погодитися.

А сьогоднішню статтю завершу словами: «Кохайте і будете коханими». 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 06.11.2012 пише:

    Варобус, стаття реально ні про що :rolleyes:

  2. Vorobus 06.11.2012 пише:

    😀 😀 😀 😀 😀 😀

  3. iphone 5 06.11.2012 пише:

    В Україні найкращі!

  4. russo turisto 06.11.2012 пише:

    iphone 5 пише:В Україні найкращі!

    А ты что, всюду баб уже попробовал, что так утверждаешь? Пишешь, как какой-то сосунок, живой бабы поди в жизни не видывал :rolleyes:

  5. igor 06.11.2012 пише:

    В Білій Церкві найкращі

  6. Stakeholder 06.11.2012 пише:

    igor, ага, в Трилісах

  7. Vorobus 06.11.2012 пише:

    Stakeholder, 😆

  8. iphone 5 07.11.2012 пише:

    russo turisto,
    тупий троль 😡

  9. russo turisto, 08.11.2012 пише:

    iphone 5, Купи себе очки, мудак. :mrgreen:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*