Динамо “засушило” із Порту - Блог про Львів

Динамо “засушило” із Порту

Динамо грає з Порту 0-0

Вчора в Європі був великий футбольний день, проходили матчі 4-ого туру футбольного турніру під назвою – Ліга чемпіонів. Увага українських вболівальників футболу у цей вечір була прикута до міста Києва, де свій поєдинок проводила команда Динамо.

Київські футболісти на своєму полі приймали гостей із Португалії – команду Порту. Це був надважливий поєдинок і треба було будь-що перемагати. На жаль, цього українській команді зробити так і не вдалося і гра завершилася за нічийного рахунку 0-0.

Про те, що Динамо треба перемагати говорили всі кому не ліньки. Але, по вчорашній грі можна сказати, що нічия – це максимум на що здатна зараз українська команда. Хлопці старалися, били по воротах, але ж моментів то 100 % не було.

Португальці ж подій у матчі не форсували і грали на результат, а нічия їх задовольняла. І навіть більше, на початку другого тайму гості могли забити і не раз, але фарт був на нашій стороні.

А ось якби один єдиний момент Динамо під кінець гри таки реалізувало, то було би все по-іншому. Ярмоленко мав вбивчий момент, але чи то м’яч з ноги зрізався, чи то підвела майстерність, але воротар Порту його впіймав і удар вийшов не сильним.

Кінець гри пройшов під навалу Динамо, але вона рідко коли призводить до добра. Порту грамотно захищався і добився результату.

Також читайте:   «Кубок Львова 2023». Анонс другого ігрового дня

Звучить фінальний свисток, який фіксує «суху» нічию у цьому поєдинку, що дозволила команді Порту оформити свій вихід у наступне коло змагань. А що ж Динамо? Теоретичні шанси на вихід із групи ще є, але всі добре розуміють, що це із розряду фантастики.

Єдине, чим може потішити себе команда Блохіна так це тим, що на 90 відсотків ми будемо грати у турнірі під назвою – Ліга Європи.

До речі, в іншому поєдинку нашої групи французький ПСЖ на своєму полі розгромив команду Динамо Загреб із рахунком 4-0.

Таким чином, турнірна таблиця у нашій групі виглядає наступним чином:

1. Порту – 10 очок
2. ПСЖ – 9 очок
3. Динамо Київ – 4 очки
4. Динамо Загреб – 0 очок.

Наступний, 5-й тур у нашій групі відбудеться 21 листопада. У цей день Динамо на своєму полі прийматиме ПСЖ, а Порту прийме гостей із Загреба.

Сподіваємося на чудо і вболіваємо за українські команди, а вже сьогодні до слова, свій 4-й поєдинок у групі проведе донецький Шахтар, який на виїзді зустрінеться із англійським Челсі. Рубка обіцяє бути ще та, але як буде насправді – побачимо вже зовсім скоро.

21.45, канал «Україна» – Челсі – Шахтар.

Фото: football-ukraine.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*