Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:0 Волинь (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 2:0 Волинь (відео)

Карпати перемагають Волинь

У 16-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із сусіднього Луцька – команду Волинь.

Гра, на радість львівських вболівальників футболу, завершилася перемогою саме Карпат із рахунком 2-0.

Карпати, Карпати, Карпати, саме так скандували люди, які вчора поверталися зі стадіону додому. Як сказала мені сусідка, цитую: «Я так і зрозуміла що команда з міста Лева перемогла».

Пора вже перемагати львівській команді. Після того як Карпати грали у єврокубках, місце внизу турнірної таблиці явно не наше. Не за горами і зона вильоту.

На гру із територіальними сусідами (в Україні цей матч називають дербі) команда Костова вийшла зарядженою як ніколи. Вже у перші 10-ть хвилин львівські гравці могли забити не один раз. Здавалося що захисту у Волині взагалі не було. Де вони подівалися?

І, логічно, що Карпати таки повели у рахунку. Йшла 1 хвилина гри як Лукаса вивели на ударну позицію й іспанець вдало пробив повз кіпера гостей – Литовченка.

Волинь прийшла у себе десь після середини першої 45-ти хвилинки. І тут вже свою майстерність у воротах треба було демонструвати кіперу Карпат – Богатінову, плюс вбивчий момент втратив Пилипчук.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Динамо 4:0 Бешикташ (відео)

Початок другого тайму був також за «волинянами». Зрівняти рахунок міг Овонікоко, але двічі його підводила реалізація моментів.

А потім знову карусель закрутили господарі поля і, як виявиться згодом, більше гостям вони шансів не дадуть.

А коли ще на 65 хвилині після пасу Ксьонза вдало передачу замкнув Кенія стало зрозуміло, Карпати сьогодні переможуть.

Таки перемогли, бо решту часу команди просто догравали поєдинок, а стадіон просто завівся і кричав «Карпати, Карпати, Карпати».

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Карпат із рахунком 2-0, що дозволяє Карпатам набрати три очки (зараз у львівської команди 16 очок) і вже на 5 пунктів випереджати Говерлу, яка йде на 15 місці у турнірній таблиці.

Наступний, 17-й тур чемпіонату відбудеться вже наступних вихідних. Карпати свій поєдинок проведуть 25 листопада і їхнім суперником буде маріупольський Іллічівець. Ця гра відбудеться на полі суперника і розпочнеться о 13 годині 30 хвилин.

Пряму трансляцію можна буде побачити на телеканалі «Футбол».

Чекаємо перемог від Карпат, а поки що пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Футбол. Чемпіонат України. Іллічівець 2:0 Карпати (відео)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*