Футбол. Чемпіонат України. Карпати 6:0 Кривбас (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Карпати 6:0 Кривбас (відео)

Лукас розігрався

У 14-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на своєму полі приймали гостей із Кривого Рогу – команду Кривбас.

На радість львівським вболівальникам футболу ця гра завершилася перемогою львівської команди із рахунком 6-0.

Після переможного поєдинку у Кубку України над харківським Металістом у вчорашній грі від Карпат чекали лише перемоги. Давненько команда, яку очолює Костов не перемагала у чемпіонаті. А позаду лише перша ліга, що самі розумієте ой як не хочеться.

Розпочався поєдинок із атак Карпат, які не припинялися аж до завершення першої 45-ти хвилинки. Чесно вам скажу, на команду зі Львова вчора було мило дивитися. У них виходило все. А у гостей навпаки – нічого. Напевно, все-таки, Карпати є для Крив басу дуже не зручним суперником.

Розпочався розгром гостей вже на 6 хвилині. Це Кенія потужно пробив у ближній кут Віталія Реви. Гості спробували активізуватися, небезпечно пробивав Прийомов.

А період з 23 і по 40 хвилину став чорним для Кривбасу. Протягом якихось 17-ти хвилин ця команда отримала ще 3 голи у свої ворота (відзначалися Гладкий, Лукас та Штіліч) на що відповісти вони не змогли нічим.

Перерва, заміни, активізація команди з Кривого Рогу у другому таймі – все це було, але коли на 48 хвилині червону картку отримав Льопа стало зрозуміло, Карпати сьогодні таки переможуть.

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. Боруссія Д. 3:0 Шахтар (відео)

Героєм другої 45-ти хвилинки став іспанець Лукас, який забив два голи і тим самим оформив свій перший хет-трик в Україні. Приємно…

Команда заграла і це не може радувати, але чи не за пізно вона це зробила?

Звучить фінальний свисток, який фіксує більш чим впевнену перемогу Карпат із рахунком 6-0, що дозволяє нашій команді набрати три очки і на 4 очки відірватися від Говерли, яка йде на 15 місці.

Наступний, 15-й тур чемпіонату відбудеться вже наступних вихідних. І це будуть останні матчі у першому колі. Львівські Карпати свій поєдинок проведуть 11 листопада на виїзді із харківським Металістом.

Можна не сумніватися, що команда із Сходу України захоче будь-що реабілітуватися за поразку від Карпат у кубковому поєдинку. Як буде насправді – побачимо вже зовсім скоро.

Додам, що початок цього матчу о 19 годині 30 хвилин.

Вперед, Карпати, до перемоги. Треба надолужувати втрачені очки.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: time-football.com”.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. iphone 5 06.11.2012 пише:

    Розвели Кривбас як котят 😡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*