Футбол. Ліга Європи. Металіст 2:0 Байєр (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Металіст 2:0 Байєр (відео)

Ярославський задоволений

Ще одна команда за яку вчора вболівала вся Україна у змаганні під назвою Ліга Європи був харківський Металіст. І хоч ще минулого туру стало зрозуміло, що підопічні Маркевича вийдуть з групи, все ж треба завжди ставити перед собою максимальні цілі, а в даному випадку це було перше місце у групі.

Перед грою всіх цікавило який склад привезуть у Харків німці. Як виявилося згодом привезли вони таки резервістів і вже навіть стало не цікаво дивитися цей футбол. З кожним роком бачу, що змагання у Лізі Європи провідні команди Європи просто ігнорують. Не вірите? Тоді просто подивіться на вчорашні результати за участю тих же провідних команд.

Але, це їхні проблеми, а ми повертаємося до Металіста.

Перший тайм поєдинку із німцями був якимось незрозумілим. Чи то підопічні Маркевича розслабилися чи що, але Байєр виглядав краще і двічі міг забити, але в першому епізоді гравець німецької команди вдарив повз ворота, а в другому команду виручив Горяїнов.

До тями Металіст прийшов під кінець першого тайму, а ось голи вже почав забивати після перерви.

Спершу на 46 хвилині чудовими ударом відзначився Крістальдо, якому асистував Фініньо, а вже під кінець гри беззаперечну перевагу Металіста довів Хав’єр: Марлос віддав Тайсону, той знайшов Хав’єра, який не став грати в стінку, а технічно прокинув м’яч собі ж в штрафну і пробив у лівий кут.

Також читайте:   У День футболу – «Футбольна розминка» для дітей-переселенців

А що німці? Якщо на перший тайм їм ще запалу вистачило, у другій половині зустрічі вони створювали лише на пів моменти і готувалися до чергового поєдинку у своєму чемпіонаті.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Металіста із рахунком 2-0, що дозволяє харківській команді набрати три очки і за тур до завершення змагань забезпечити 1 місце у групі. Приємно, що не кажіть.

В останньому турі, який відбудеться 6 грудня у рамках туристичної поїздки Металіст поїде грати в Австрію до Рапіда, а ось Байєр прийматиме на своєму полі норвезький Русенборг.

Чекаємо цих поєдинків і бажаємо Металісту лише перемоги.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

P.S. Цей єврокубковий сезон за участю українських команд взагалі дивує. Хто б міг подумати, що Шахтар, Дніпро та Металіст всі дружньо вийдуть із своїх груп? А вірити таки треба. Побачимо як буде на весні….

Фото: ua.politics.comments.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*